2777
2789

حالم خیلی بده کل شیو زار زدم

دخترا ما یه ماهه باهمیم رل نبودیم یعنی قبول نمیکردم این عنوانو چهارماهه بهم ابراز علاقه کرده این وسط یه چیزاییم بینمون اتفاق افتاده

قضاوتم نکنید دوسش داشتم تقریبا خام حرفاش شدم 

الان میزارم عکسارو توروخدا راهنماییم کنید

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم رابطه ای که کمتر از یکساله ارزش شیون و زاری و عشق رو نداره. از این به بعد اول بررسی کن ، بشناس ، برو بیا بعد دل ببند. اینطوری عاقلانه تر تصمیم میگیری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
رل نبودین ی چیزایی اتفاق افتاد؟فداسرت حالابزار

رل بودیم یه چیزی بیشتر از رل قرار بود مثلا ازدواج بشه اخرش نمیدونم چطور بگم 

روانی شدم دارم میمیرم

این چنل پر زمینش بوی عشق دیواراش بوی نفرت و هواش از طعم شکلاتو خونه. @Napeloniii
رل بودیم یه چیزی بیشتر از رل قرار بود مثلا ازدواج بشه اخرش نمیدونم چطور بگم روانی شدم دارم میمیرم

اها 

نمیدونم واقعا

دعواتون سر چی بود؟

از حرفاش ک پسر بدی نمیخورد

رابطه کامل داشتین مگ

اها نمیدونم واقعادعواتون سر چی بود؟از حرفاش ک پسر بدی نمیخوردرابطه کامل داشتین مگ

رابطه کامل نداشتیم ادامه چتارو بخون

در حد بوس بغل و این چیزا 

دعوامون سر حرف دیشبش بود