2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 19008 بازدید | 415 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی خواستگاری چی شدمن فقط صفحه اولو خوندم

سلام، 

بابام از اول گفت نه 

گفت هر چی بگین و هر کاری کنید میگم نه 

پارتنرم و باباش توضیح میدادن 

بازم گفت نه 

خیلی اصرار کردن 

نشد 

اخرش باباش گفت 

دیگه میگن نه 

پاشو 

پارتنرم پا نمیشد 

گفت نمیرم 

ی فرصت بدین 

پاشو کشید گفت پاشو 

دم در بازم نمیرفت 

گفت من نیومدم ک نه بشنوم 

گریشو شنیدم 

داداششو باباش ب زور بردنش 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

در همچین مواقعی به حرف مادر و پدرت گوش کن اونا بهتر می‌دونن و بیشتر تجربه دارن

همیشه همچین نیست‌..

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

میدونم طعنه میزنی ولی بخدا بالا سرم ب امام حسین ی ذره حرفم اینور اونور نیست کل تاپیکام هست وقتشو دار ...

طعنه نزدم عزیزم 😐

چرا اینو برداشت کردی؟!

مگه این مشکلات فقط تو کتابا هست؟

فقط برام جالب بود چون من این رمانو خیلی دوست دارم

طعنه نزدم عزیزم 😐چرا اینو برداشت کردی؟!مگه این مشکلات فقط تو کتابا هست؟فقط برام جالب بود چون من این ...

فدا سرت 

هر جای برات شک برانگیز بود بگو یا توضیح بدم یا شات بدم دوس دارم بدونم شما جای من بودین چیکار میکردین واقعا

سلام، بابام از اول گفت نه گفت هر چی بگین و هر کاری کنید میگم نه پارتنرم و باباش توضیح میدادن بازم گف ...

ای بابا طفلی

پنج تا آیه الکرسی همزمان بخون ان شا الله هر چی خیره بشه

ممکنه باباتون پشیمون بشه

ای بابا طفلیپنج تا آیه الکرسی همزمان بخون ان شا الله هر چی خیره بشهممکنه باباتون پشیمون بشه

از ۱۰ شب دارم زنگ میزنم اصلا جواب نمیده پارتنرم 

نمیدونم اتفاقی افتاده یا ناراحته یا میخاد دیگه تموم کنیم 

نمیدونم والا

فدا سرت هر جای برات شک برانگیز بود بگو یا توضیح بدم یا شات بدم دوس دارم بدونم شما جای من بودین چیکار ...

راستش من تا حالا تو‌ همچین‌ موقعیتی نبودم

خانوادت یا پدرت آدمای منطقی ای نیستن نه؟ با حرف زدن و مدرک و حرف دکتر و اینا هم قبول نمیکنن؟

راستش من تا حالا تو‌ همچین‌ موقعیتی نبودمخانوادت یا پدرت آدمای منطقی ای نیستن نه؟ با حرف زدن و مدرک ...

پارتنرم پرونده پزشکیو اورده ک تاییدیه دکترم هست 

گفت بازم هر دکتری بگین میام و مشاورم بریم ی فرصت بدین 

بابام میگه نع ریسکه و اصلا قبول نداره

پارتنرم پرونده پزشکیو اورده ک تاییدیه دکترم هست گفت بازم هر دکتری بگین میام و مشاورم بریم ی فرصت بدی ...

ای بابا...نمیدونم چی بگم والا...من تو جایگاهی نیستم که بتونم درمورد مهم ترین تصمیم یه نفر نظر بدم...اما پیشنهاد میکنم بری پیش روانشناس و مشاور تا بهتر بتونی تصمیم بگیری...به هرحال یه سری راهکار میده که ممکنه برات جوابگو باشه

ای بابا...نمیدونم چی بگم والا...من تو جایگاهی نیستم که بتونم درمورد مهم ترین تصمیم یه نفر نظر بدم... ...

چشم 

ممنونم ک کنارم بودی

امیدوارم سریع تر زندگی به کامت شیرین بشه❤️شبت بخیر

همچنین شب توام بخیر🧡