2777
2789

باباش مرده میگه پس برگردیم تو یه ساختمون با خانوادش زندگی کنیم.من یکسال و نیم بودم باهاشون تازه یکساله مستاقل شدم ،اونم کلی اذیتم کردن که بخوام بگمشون ده صفحه میشه برا اون جداشدم.همه واحداشون دیویست کاره یه واحد خیلی کوچیکه خالی هست میگه بریم اونجا😔

گفت اگه نیای جدامیشیم .

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الکی گفته بترسی

شما احتمالاً نمی‌تونی تنهایی این مشکل را حل کنی باید از یه بزرگترت کمک بگیری باید بگی خانوادت با همسرت محترمانه صحبت کنند نمیشه که دوباره برگردی اون خونه این همه اذیت بشی

بگو زندگی که بخاد بخاطر این چیزا الکی خراب بشه الهی ک همین الان خراب شه

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂