2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 18910 بازدید | 415 پست

عزیزم من تاپیکت و خوندم خیلی ناراحت شدم برا جفتتون

فقط یه چیزی رو میگم بهت اگر نخواد تموم کنه و بخواد بمونه توهم صدت و بذار پاش بمون

پسری که بخاطرت صدش و میذاره حیفه تنهاش بذاری

بااون وضعیتی که بردنش قطعا ناراحته

زمان بده و سعی کن درستش کنی 

نهایت ببخشید دوتا چک میخوری و یه ماه سرسنگین میشن

درنهایت دخترشونی

بازم ببخشید ولی این مسئله بشدت خصوصی بوده که شما بیانش کردی و خراب کردی الان سعی کن درستش کنی

عزیزم من تاپیکت و خوندم خیلی ناراحت شدم برا جفتتونفقط یه چیزی رو میگم بهت اگر نخواد تموم کنه و بخواد ...

سلام 

ممنونم بابت وقتی که گذاشتی 

دوست عاقلم 

میشه کمکم کنی 

الان چیکار کنم 

بنظرت واقعا ب پاش بمونم 

بگم بریم دوتا دکتر مشاور اینور اونور من اطمینان کامل رو پیدا کنم بعد باز ب پاش بمونم و بازم بیاد؟ 

منظقیه؟

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام ممنونم بابت وقتی که گذاشتی دوست عاقلم میشه کمکم کنی الان چیکار کنم بنظرت واقعا ب پاش بمونم بگم ...

سلام عزیزدل

فداتشم

قطعا از نظر من بهترین کار همینه که خودت میگی

اررره اینی که شما تعریف میکنی واقعا ارزش داره پاش وایستی و ترکش نکنی( اونم البته ب شرط کامل برطرف شدن مشکلش)

حتما باهاش صحبت کن مشاور و دکتر هم برید 

یواش یواش طبق نظر مشاور و با راهنمایی‌های ایشون دل باباتم نرم کن و بدست بیار

ان‌شاءالله ب حق حضرت زهرا س موانع سرراهتون هرچی زودتر برطرف شه دل باباتم نرم شه

سلام عزیزدلفداتشمقطعا از نظر من بهترین کار همینه که خودت میگیاررره اینی که شما تعریف میکنی واقعا ارز ...

ممنونم از دلگرمیت خیلی اروم شدم 

خدا حال دلتو همیشه خوب کنه🧡

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

سلام ممنونم بابت وقتی که گذاشتی دوست عاقلم میشه کمکم کنی الان چیکار کنم بنظرت واقعا ب پاش بمونم بگم ...

از تظر من اخلاق و خانواده توی ازدواج اولین معیاره و خیییلی مهمه

بنظر میاد این اقا هم اخلاق خیلی خوبی داره هم خانواده شایسته‌ای....

پس منطقیه پاش بمونی

عزیزم شماره ای از خانوادش نداری ؟ پیام بدی جویای حالش بشی

💜                                                                                                                                                                                                                                           
از تظر من اخلاق و خانواده توی ازدواج اولین معیاره و خیییلی مهمهبنظر میاد این اقا هم اخلاق خیلی خوبی ...

من ی درصد از خوبیاشو گفتم خیلی خوبه اخلاقش پاکیش خواستنش ، 

الان چن ماهه باهمیم هیچ چیز منفی ندیدم ازش 

کاش خونوادم درک میکردن 

نمیگم‌بله میگفتن نه فرصت میدادن 

برا حسرت نشدن برا خیلی چیزای دیگه....

عزیزم شماره ای از خانوادش نداری ؟ پیام بدی جویای حالش بشی

نمیتونم  الان‌خونشون‌اوضاع چجوریه صد البته الان همشون عصبی باشن 

چون پدرم خوب حرف نزد کلا 

زنگ بزنم میگن باباش اونجوری میکنه دخترش ول کن نیست 

من چیکار کنم گیر کردم بدجوری

نمیتونم الان‌خونشون‌اوضاع چجوریه صد البته الان همشون عصبی باشن چون پدرم خوب حرف نزد کلا زنگ بزنم می ...

درکت میکنم عزیزم 

خدا بزرگه ،همه وی رو بهش بسپار برو بخواب 

فردا آرومتر میشه بهت زنگ میزنه

💜                                                                                                                                                                                                                                           
درکت میکنم عزیزم خدا بزرگه ،همه وی رو بهش بسپار برو بخواب فردا آرومتر میشه بهت زنگ میزنه

امیدوارم زنگ نزد خبری نشد نمیدونم چیکار کنم 

امیدوارم زنگ نزد خبری نشد نمیدونم چیکار کنم

بهش حق بده ،خیلی غرورش شکسته ❤️‍🩹

💜