2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 19033 بازدید | 415 پست
آروم باش با آرامش میشه مسائل حل کرد اول اعضای خانواده اتو تک تک راضی کن مثلا اول با مادرت صحبت کن ا ...

من چن ماهه دارم همرو نرم میکنم نمیشن ک نمیشن 

فقط میگم ریسکه فقط مونده دوتایی بریم از چنتا دکتر تاییدیه بگیریم از مشاورم کمک بگیریم اگه مشکلی نبود با مدارک بیایم 

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰ شهریور محرم شدیم ۷ مهر جدا ۱۵ مهر بازم بهم برگشتیم تا ب امروز اوایل نمیدونست ولی دیگه اخرا میدونس ...

گفتم شاید نمیدونن چقدر وابسته شدین به هم

ان شاءالله که هرچی خیر و‌صلاح هر دوتونه پیش میاد

شاید یه مدت زمان بگذره گارد خانوادت کمتر بشه

توکل کن به خدا

گفتم شاید نمیدونن چقدر وابسته شدین به همان شاءالله که هرچی خیر و‌صلاح هر دوتونه پیش میادشاید یه مدت ...

هی خدا چی بگم 

تموم کنم؟ 

چیکار کنم واقعا

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بنظرتون منطقیه گوشیمو خاموش کردم ی روز؟

نه دختر خوب فرار چرا تو باید قوی باشی وقتی اون تمام مرد بودنشو نشونت داده وقتی صدشو پات گذاشته تو هزار تو پاش بزار بزار هرچی که میخواد بشه نهایت خوبه دوتا چک بخوری وای پاش بمون هرچی که شد کن پیش میاد کسی پا کسی بمونه دوستم

نه دختر خوب فرار چرا تو باید قوی باشی وقتی اون تمام مرد بودنشو نشونت داده وقتی صدشو پات گذاشته تو هز ...

میدونی خونوادم ی حس خیلی وحشتناکی میدن 

انگار اگه برم با اون بدبخت میشم 

الان نمیدونم چی درسته چی غلط 

فقط میدونم 

خونوادم بدون توجه به علم پزشکی و حرف دکتر دارن حرف میزنن و فرصت نمیدن 

من چیکار کنم 

منطقی نبود فرصت بدن بگن برو چنتا دکتر 

پیش مشاورو بیا؟

بذار فرذا بشهببین اون تماس میگیرهپیگیری میکنه اصلاچند روز به خودتون فرصت بده

چشم 

ممنونم ک کنارم بودین🧡

میدونی خونوادم ی حس خیلی وحشتناکی میدن انگار اگه برم با اون بدبخت میشم الان نمیدونم چی درسته چی غلط ...

ببین به نطر من آدم ی بار زندگی میکنه پس باید با کسی زندگی کنه که عاشقشه حتی به اشتباه اصلا خوبه دور از جون به مشکل بخورین اما مهم اینه واسه چن سالم بوده خوشحال بودی...تو بازم باهاسون حرف بزن پافشاری کن خدا بزرگه نگران نباش همه چی درست مبشه دوستم فقط نباید کم ببارین:)خودت ی نگاه به تاپیک قبلیت بنداز متنی که گذاشتی چهار اثر و بخون وقتی آرزوی تو دلته باور داشته باش تو از قبل بهش رسیدی باور داشته باش توانایی رسیدن بهش و داری فقظ باید صبر کنی و تلاش و توکل به خدا❤️

ببین به نطر من آدم ی بار زندگی میکنه پس باید با کسی زندگی کنه که عاشقشه حتی به اشتباه اصلا خوبه دور ...

دورت بگردم....تو چقده ماهی چقده خوبی 

خدا ب حق بنده های خوبش دلتو  اروم کنه و ارزوهات یکی یکی برات  بشن 

سراسر حرفت قشنگ بود برام پر از ارامش ...

دورت بگردم....تو چقده ماهی چقده خوبی خدا ب حق بنده های خوبش دلتو اروم کنه و ارزوهات یکی یکی برات ب ...

قربونت برم عزیزم فقط توکل کن و تلاش دو نفره کم نیار واسه هم بجنگین مطمنم بهم میرسین🥺❤️

آخی...چقدر شبیه رمان جایی نرو شد

میدونم طعنه میزنی 

ولی بخدا بالا سرم ب امام حسین ی ذره حرفم اینور اونور نیست کل تاپیکام هست 

وقتشو داری بخون 

من دروغ بگم مدیون باشم و ب تو تمامی که اونایی ک تو تاپیکم بودن🙂

قربونت برم عزیزم فقط توکل کن و تلاش دو نفره کم نیار واسه هم بجنگین مطمنم بهم میرسین🥺❤️

دورت بگردم انرژی مثبت جان