2777
2789
عنوان

امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨

| مشاهده متن کامل بحث + 19050 بازدید | 415 پست
من ادم فرار نیستم اگه بیاد موافق باشه بهش میگم بریم پیش چنتا دکتر و مشاور اونام تایید کردن بیاد میگ ...

ولی هرچی که شد عذاب وجدان نگیر

تو مقصر هیچی نیستی

توی اینکه فردای محرمیت شک کردی و دیدیش هم حتما حکمتی بوده، شک نکن که لطف خدا بوده

این که به خانواده ات گفتی هم واکنش نرمالی بوده که ممکنه هر کسی انجام بده، چون شوک شدی و ترسبدی و نگران بودی و‌نیاز به راهنمایی داشتی

الانم تو مسئول رفتار پدرومادرت نیستی و داری تلاش خودت رو میکنی

هرچند بهشون حق میدم نگرانت باشن و بگن نه

چون اینجوز مشکلات توی زندگیت بشدددددت مهمه و نباید ازشون به اسونی گذشت

موقعیت پسر خوب از نظر نجابت میگم عشق پاک موجود دکترا هم تایید کردن چرا این ایموجیواله چهار نفر اطراف ...

خونوادم میگن همه دنیا سالمن 

هیچ مردی مریض نیست جز این 

ندادن فرصت رو ندادن

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موقعیت پسر خوب از نظر نجابت میگم عشق پاک موجود دکترا هم تایید کردن چرا این ایموجیواله چهار نفر اطراف ...

این استیکرا بابت پیشنهاد فرار بود

خواهشا فکر کنین بعد تایپ کنین گلم اگه این خانم درصدی این فکر بیاد ب ذهنش مدیون میشین

دکتر خودش گفته از اینور خودش میگه بیاید هر جا بگین میرم هر دکتری بابام میگه نه من جای نمیرم فقط نه ف ...

پدرت رو حرف کی حرف نمیزنه اون واسطه کنه توی این شرایط خودت کمتر حرف بزنی بهتره.من پدرم مخالف ازدواجم  بود خواهر بزرگترم بهم میگفت تو اصلا حرف نزن من همه رو راضی میکنم

ولی هرچی که شد عذاب وجدان نگیرتو مقصر هیچی نیستیتوی اینکه فردای محرمیت شک کردی و دیدیش هم حتما حکمتی ...

همه چی سر جای خودش 

اینکه پارتنرم افتاد ب پای مردم گریه کرد  که ی فرصت بدع بهمون برا بله نه برا مطمئن شدن و اطمینان چرا نداد.....

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂

پدرت رو حرف کی حرف نمیزنه اون واسطه کنه توی این شرایط خودت کمتر حرف بزنی بهتره.من پدرم مخالف ازدواجم ...

کاش خواهرتو من داشتم 

الان هیچکس پشت من نیست 

فقط اینو میگن ازدواج میخای بکنی بکن ولی همه چی گردن خودت برگشتی نیست 

میگم من جنگ ندارم که باهاتون بیایم مطمئن شیم از نه گفتنمون ک فردا دل صاحب مرده من چیزی نگه 

اصلا درک نمیکنن 

شاید باورتون نشه 

ی خواستگار پیدا شده مامانم میگه فردا برو ببینیش 

اینقد راحت برخورد میکنن🙂

نمیدونم ب پارتنرم حق بدم یا نه 

ولی اصلا ب اون همه زنگو پیامم جواب نداد اصلا 

نمیدونم الان وضعیتش چجوریه ولی  خب بازم میتونست بگه بعدا حرف بزنیم

همه چی سر جای خودش اینکه پارتنرم افتاد ب پای مردم گریه کرد که ی فرصت بدع بهمون برا بله نه برا مطمئن ...

حق میدم بهت

درست میگی کاش فرصت میدادن بهتون

اینجوری هرچی میشد میدونستی تمام تلاشت رو کردی

شاید فکر میکنن پنهان کاری کرده و‌اعتماد ندارن

نمیدونم اصلا با این شرایط و‌اینهمه ریخته شدن حرمتها و صحبت سر مسایل خصوصی، اصلا به صلاح اون پسز هست بیاد تو خانوادتون یا نه

چون خوندم حتی عموت هم انگار خبر داره

حق میدم بهتدرست میگی کاش فرصت میدادن بهتوناینجوری هرچی میشد میدونستی تمام تلاشت رو کردیشاید فکر میکن ...

فقط خونواده پدریم عمو خبر داره بعد اون هیچکس 

ندادن دیگه ندادن 

خیلی تلاش کردیم خیلی 

میدونی با چ خوشحالی پرونده رو از دکترش گرفته بود 

زنگ زد بهم اون روز ک پیش دکتر بود با بغض گفت 

دکترم  گفت دیگه هیچ مشکلی نداری برو ازدواج کن پروندم دستمه 

نشد دیگه نشد

خانواده ت میدونن این مدت ارتباط داشتین؟

۳۰ شهریور محرم شدیم 

۷ مهر جدا 

۱۵ مهر بازم بهم برگشتیم تا ب امروز 

اوایل نمیدونست ولی دیگه اخرا میدونستن

کاش خواهرتو من داشتم الان هیچکس پشت من نیست فقط اینو میگن ازدواج میخای بکنی بکن ولی همه چی گردن خودت ...

آروم باش با آرامش میشه مسائل  حل کرد 

اول اعضای خانواده اتو تک تک راضی کن مثلا اول با مادرت صحبت کن اون و نرم کن اون بفرست وسط که پدرتو راضی کنه.ببین همه ماها از این جریان ها داشتیم حالا هرکسی به یک شکلی اگه واقعا میخوایش باید تلاشتو بکنی