2777
2789

به هیچکس نمیتونم بگم و هیچکس نمیدونه اینارو ....جریان اینه که من یه رابطه ۳ ساله داشتم که دوسالی هست تموم شده، اون آدم همه چیز من بود، ولی متاسفانه منو دوست نداشت و رابطمون سمی پیش رفت، من خیلی آسیب دیدم و آخرش هم جدا شدیم، نگم براتون چه روزایی رو گذروندم تازه مدتیه به زندگیم برگشتم و دارم فعالیت هامو با علاقه انجام میدم ولی تو این مدت به هیچ عنوان سمت رابطه نرفتم، حتی کسی برای آشنایی جلو میومد به هر بهانه ای ردش میکردم، خیلی میترسیدم و میترسم که اتفاقات گذشته دوباره تکرار بشه و من آسیب ببینم

اون زمان خیلی دلم میخواست با اون آدم ازدواج کنم بعدش دیگه اصلا 

حالا دخترخاله ام که از من بزرگتره عقد کرده، همه زمزمه می‌کنن که دیگه نوبت توعه

اسم ازدواج میاد حس میکنم بدبختی، تحقیر، خیانت، بی محلی در انتظارمه، حتی یه ذره هم فکر نمیکنم با ازدواج خوشبخت بشم

حالا من چی بگم بهشون؟ بگم جرات ندارم با کسی از سلام علیک جلوتر برم یا اسم رابطه میاد پانیک میشم؟ 

از یه طرفی جوونیم داره میگذره از یه طرفی وحشت دارم دوباره مردی تو زندگیم بیاد از یه طرف فشار فامیل و خانواده

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دقیقا شرایطم مث توهه

بعد اون دیگ نتونستم به کسی حس داشته باشم.

بنظرم مردا ارزش از خودگذشتگی و اینکه بخای زندگی و عمرتو بزاری به پاشون رو ندارن

واس خودت زندگی کن

تا آدم درستش پیدا بشه.

كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ‌..
بنظرم عشق و علاقه خودش میادیجایی می بینی که دلت رو دادیاگه بگی آمادگی ازدواج نداری قبول نمی کنن؟ زور ...

اصلا امکان نداره دوباره حسی به کسی پیدا کنم

خدایا گشایشی رقم بزن به وسعت بزرگی ات ...

خودت گفتی چندسال باپسره بودی،تنهایی دعاکه نمیخوندی

تا وقتی ذهنت انقدر کثیفه که آشنایی قبل از ازدواج رو فقط تو اون چرت و پرتا می‌بینی حرف از گناه نزن لطفا

درضمن پاسخی که دادید هیچ ربطی به سوال من نداشت! 

من هم استارتر نیستم.