2777
2789
عنوان

جاریم حسوده

578 بازدید | 16 پست

خانم ها بیایید بگید با جاری حسود چه رفتاری داشته باشیم هشت ساله ازدواج کردم هر چی برای خونه یا خودم میخرم اونم می‌ره میخره اگه طلا بندازم یکسره چشمش به طلای کنه طوری که اگه دستم رو تکون بدم نگاهش با دستم می چرخه

اینم بگم هم سن مامان کنه جاری اول هست و من جاری کوچیکه هستم که با پدر شوهر و مادر شوهرم کنار هم زندگی میکنیم و خدارو شکر با هم خوبیم ولی جاریم خیلی علاقه به معاشرت با من نداره منم شهر غریبم دوست دارم باهاش رفت و آمد داشته باشم اصلا هم سواد نداره بی سواد کامله جوری شده که از ترس این که ناراحت نشه جرئت نمیکنم کسی رو شام دعوت کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوری و دوستی با جاری باید جدی و سر سنگین رفتار کرد شاید خودتون اینجوری فکر میکنید

اول باید برای بهتر شدن از خودمون شروع کنیم ما ۷ تا جاری هستیم هر کس از یه قوم و یه منطقه و زبانی اومده هیچ کدوممون هیچ مشکلی باهم نداریم نه پشت سرهم حرف می‌زنیم نه رودرو انگار خواهریم باهم مگه چیه دنیا ارزش این همه دل شکستن و غیبت نداره که 

خدا عشق و نورو زیباییست الهی ای عشق مرا دریاب.             کاربر سال ۹۵ هستم  

آخه من شهر غریب تنهام دوست. دارم با هم خوب باشیم 

من دوست ندارم با کسی قهر باشم یا کدورتی داشته باشم همیشه هم احترامش رو نگه داشتم من لیسانس دارم و اون بی سواده وقتی مادر شوهرم اینا از کربلا اومدن شام که می‌دادیم اومد کمک کنه بهش تعارف کردم از روی ادب و احترام گفتم زن داداش شما بشین ما هستیم کمک میکنیم سفره میچینیم جلوی همه به من میگه مگه من چلاغم!!!!!!با صدای بلند هم می‌گفت آبروم رو سر هیچی پیش همه برد 

گفتم زن داداش شما بزرگی گفت چرا جاهای دیگه بزرگ نیستم اینجا بزرگم!!!!

بابا من خودم یه چیزی خیلی قشنگ باشه دلم میخواد نگاه کنم حتی دست یا تن خواهرم چرا فکر میکنی چشمش به و ...

عزیز شما نگاه می‌کنی تبریک میگی و ذوق می‌کنی 

ولی وقتی طرف فقط نگاه می‌کنه و با نگاهش می شمره ولی تبریک اصلا نمیگه؟!!!!!

عزیز شما نگاه می‌کنی تبریک میگی و ذوق می‌کنی ولی وقتی طرف فقط نگاه می‌کنه و با نگاهش می شمره ولی تبر ...

گاهی باید به جاری هم حق داد خوب شاید طلا نداره ،دوست داره اونم داشته باشه ،یا برای کمک کردن مراسم کربلا شاید فکر کرده تو میخوای خودتو تو چشم فامیل کنی 

به هر حال حسادت یه دلیلی داره ،شاید شما هم خیلی خودنمایی می کنی 

به نظرم اگر تعداد جاری ها زیادتر باشه خیلی این مسائل کمتره،ولی فقط دوتا باشن همش درحال رقابت،منم یه جاری دارم جای مامانمه،ولی خودشو بامن همسن می‌دونه ،من پرستارم،اونم رفته این دوره های طب گیاهی همه جا میگه من دکترم،درکل محلش نمی‌ذارم خونه شم کلا یکبار رفتم و دیگه تا بتونم نمیرم