2777
2789

من قبلا اصلش رو از جای متعبر خریدم ۴۰۰ ولی این پیج میده ۲۲۰ اما خب غمده فروشه همه چیش ارزونه همینطوریه

خاستم ببینم شما بگید ایا این شیگلم که روش نوشته شده برجسته اس؟؟ به نظرتون؟؟

من خودم نمیتونم تشخیص بدم برجستگیش رو واقعیت 

اگ برجسته باشه اصله اگر نه فیکه 

حس میکنم فیکه

یه بار بهش گفتم مواظب قلبت باش تو مثل این آدما نیستی این آدما تا نشکننت ول نمیکنن. روز بعد شده بود یکی عین همین آدما. ایندفعه منو شکست.نوشته ای از خودم🍂🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عمده فروش قیمت عمده رو پایین تر میگه ن تک فروشی رو

همون پایینه ولی خب مثلا ارایشی شهر من ک همه چی اصل میاره ماهی 150 تومن کرایه میدع اینو میده 420 خب اون بایدم گرون بده اینقد ک بتونه کرایه بده 

ولی باز شک دارم نمیدونم 

کپی است عزیزم این قیمت کسی حاضر نیست اصل رو بفروشه مگ اینک مغزش معیوبی چیزی باشه

لوازم ارایشی بانه اس ک زیاد میارن

الان شما تشخیص دادی که اون شیگلمی که روش نوشته برجسته اس یا نه 

چون تو شهر من برجسته رو به اسم اصل میدن اگر اینم برجسته اس پس همینه از اینجا بگیرم ک ارزون تر میده من جای دیگ اصلش نمیتونم پیدا کنم😂

لوازم ارایشی بانه اس ک زیاد میارنالان شما تشخیص دادی که اون شیگلمی که روش نوشته برجسته اس یا نه چون ...

خب چه کاریه از یه سایت معتبر بگیر خیالت راحت باشه بابت اصلش بنظرم 

همون پایینه ولی خب مثلا ارایشی شهر من ک همه چی اصل میاره ماهی 150 تومن کرایه میدع اینو میده 420 خب ا ...

تو عکس دوم ک بارکد محصول مشخصه واسه چینه

شیگلم هم چینی هست

حالا بخر ۲۰۰ تومن ارزششو داره

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
تو عکس دوم ک بارکد محصول مشخصه واسه چینهشیگلم هم چینی هستحالا بخر ۲۰۰ تومن ارزششو داره

من لاو کیک رو استفاده کردم خوب بود ولی یکم خیلی صورتیه به نظرت دیگ کدوم رنگش به پوست سفید میاد؟