2777
2789
عنوان

یبار جداشدم دوباره باهمون ادم ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 72 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه صیغه چه عقد بالاخره پدرشه.از اسمون ک نیومده تو شکم تو. حضانت بچه هم با پدره. پسر تا دو سال دختر تا ۷ سال پیش مادره بعد پدر میتونه ببره پیش خودش. 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ایشالله قسمت توام بشه که قضاوت میکنی

با دعای گربه سیاه که بارون نمیاد 

دعا و نفرین هات بگیر بود وضع خودت این نبود 

پس با من درست صحبت کن 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

برو یه صیغه نامه معتبر بگیر وگرنه برا شناسنامه بچه ب مشکل میخوری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مگه نمیخوای برای اون بچه شناسنامه بگیری؟؟

باباش باید بگیره که اسمش هم ثبت بشه

اگه ثابت نکنید که صیغه خوندید شرمنده ولی تو شناسنامه بچه می‌زنند ولدزنازده 

چقدر هیجانی تصمیم میگیری و میخوای اجرا می کنید

الان برای اون بچه هم شده باید ثابت کنی اون بچه پدرش کیه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
من نمیخواستم برگردم صدساللللل شوهرم اومد بیخیال نشد مادرمم مجبورم کرد

چنروز بعد اون فندق به دنیا میاد خرج داره واقعا نگهداری مراقبت کاش مادرت میدونست اجبار نمیکرد چجوری از پس نوزاد میخواد بربیاد چجوری  بعده یمدت اعصابشم اجازه نمیده 

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم