2777
2789
عنوان

یبار جداشدم دوباره باهمون ادم ازدواج کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 72 پست
چرتو پرت میگن ولشون کن اصلا جواب یسری اسگلارو نباید داد معلوم نیس کی چیکارشون کرده پولشونو نداده میا ...

@niniyar_5    

@niniyar_3    

این الفاظ برای سایت عمومی مناسب نیست 

پولشون رو نداده چیه؟ 

رسیدگی بشه 

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@niniyar_5 @niniyar_3 این الفاظ برای سایت عمومی مناسب نیست پولشون رو نداده چیه؟ رسیدگی بشه

حالا شمام ولش کن گناه داره شاید به جز اینجا جایی نداشته باشه سریع گزارشش میدی

حالا شمام ولش کن گناه داره شاید به جز اینجا جایی نداشته باشه سریع گزارشش میدی

ادم بی ادب که خودش تاپیک میزنه خودش هرکی نظر میده رو پولی خطاب میکنه و نفرین میکنه همون بهتر اینجام نباشه

یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی‌معنیه ..! 🦋️             شازده‌کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟          روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻                                  بـ‌رگ از درخـ‌ت خـ‌سـ‌تـ‌ــہ مـ‌یـ‌شـ‌د                 پـ‌ایـ‌یـ‌زو بـ‌ــهـ‌ونـ‌ه مـ‌یـ‌کـ‌رد :) 🍂                                                   
چرتو پرت میگن ولشون کن اصلا جواب یسری اسگلارو نباید داد معلوم نیس کی چیکارشون کرده پولشونو نداده میا ...

شعور داشته باش

وقتی نظرخواهی میکنی منتظر نباش فقط بیان تاییدت کنند

اگه باهم براش شناسنامه نگیرید شناسنامه بچه مشخص میشه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
بچه صیغه ای ارث میبره فقط زن ارث نمیبره

پدرشوهرم زن دومش عقد دائم کرد و پنج ماه بعد زنش زائید اما زود طلاقش داد و بچه رو وارد شناسنامش نکرد الان که مرده برادرها ادعا دارن این بچه قبل عقد بسته شده نطفش زناست و ارث نداره و اون بچه از ارث محروم شد . خلاصه که به حرف اسونه اگر از اول همه چیز سفتو سخت پیش نره بچه ایندش حیف میشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
شعور داشته باشوقتی نظرخواهی میکنی منتظر نباش فقط بیان تاییدت کننداگه باهم براش شناسنامه نگیرید شناسن ...

وقتی هم دونفری شناسنامه بگیرید مثل بچه های معمولی حضانتش

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
نه عزیزم تو هیچ شناسنامه ای این کلمه زشت رو نمینویسن

این کلمه رو هم ننویسند شناسنامه ای که پدر مشخص نباشه فرق داره

از طرف جدا شدید اونوقت دوباره صیغه خوندی پیش خودت فکر کردی میرم بدون تعهدی باهاشم  ببینم خوب شده اخلاقش نبود فوری میکشم کنار دیگه تمام میشه یه صیغست دیگه 

خب با خودت فکر نکردی بچه ای این وسط شکل بگیره چی؟