2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی بقیش با خودمه؟

یعنی خریت کنی بری 

یا عاقل شی لفت بدی

نگاه گل اگه تموم نکنی ی ماه دیگه اینجا تاپیک میزنی ک احتمال داره باردار شده باشم؟!

یا بکارت ندارم و پسره هم منو گردن نمیگیره

ول کن این رابطه رو

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
الان مثلاً داری راهنمایی می‌کنی دیگه...

این۲سال ارتباط شون هیچ ارزشی نداره

یا باید. کات کنن یا چندجلسه برن بیرون به شناخت نسبی برسن

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

2 ساله باهم در ارتباطیم

خب وقتیمیگی دو ساله در ارتباطی تو این دو سال چند بار باهاش رفتی بیرون؟ من هفته ای یکبار باهاش میرفتم بیرون تا به شناخت رسیدم مخشو زدم تا اومد خواستگاریم 

این۲سال ارتباط شون هیچ ارزشی ندارهیا باید. کات کنن یا چندجلسه برن بیرون به شناخت نسبی برسن

مشکل این جاست که اگه پسره قصدی داشت بعد دو سال این حرفو نمی‌زد

کسی که بخای زوری نگهش داری...و خانواده تو بخاطرش بپیچونی رفتنش بهتره...

اتفاقا اون اگه قصدی داشت بیشتر سعی میکرد به خانواده ش نزدیک بشه

خب چیشد که تصمیمش عوض شد

ببین زمان قدیم با الان فرق میکرد پسرا تقریبا بی شیله پیله بودن. شوهر منم گفت من قصد ازدواج ندارم اگرم بخوام ازدواج کنم ۷ سال دیگه . چون نه کار درست و حسابی داشت نه پول داشت. تو مدت دو سال فقط تونستم ۱میلیون پولشو براش نگه دارم. دیگه وقتی اخلاقیاتم آشنا شد تصمیم به ازدواج باهام گرفت.واقعا هم اومد جلو خیلی مراعاتشو کردم. ولی الان خیلی فرق کرده .هم خرجا گرونه یه تیکه طلا هم به زور میشه خرید و ازدواج مسئولیت بزرگیه. اینکه شما صرفا تو چت یا تلفنی یا حالت تصویری با هم حرف بزنید دلیل بر شناخت نمیشه . حتما باید دیدار حضوری داشته باشی