2777
2789

ما الان نزدیک سه ماهه که نامزدیم اول قرار بود یکماه باشه ولی بخاطر یه کار اداریی مجبور شدیم تمدید کنیم تا انجام بشه

الان انجام شده ولی اصلا نمیگن بریم ازمایش یا خرید عقد و حلقه، طلاهم همینجوری داره میره بالا

مشکلیم که هست خانواده همسرم اصلا با خانواده من تماس نمیگیرن که بخوان این صحبتارو بکنن

چون از هم خوششون نمیاد تماس هم نمیگیرن نه خانواده من نه اونا، این وسط همش به منو همسرم فشار میاد، خانوادهمن الان منو تو فشار گذاشتن که پس کی میخواید برید کاراتونو انجام بدید، منم بارها به خانواده همسرم میگم، اونام میگن چرا عجله داری فلان عجله نکن بزار ما خودمونو جمع و جور کنیم... 

من دلم میخواد خانواده ها خودشون باهم صحبت کنن همه چیز سریع انجام بشه ولی اینا اصلا باهم در ارتباط نیستن خانواده منم منو ول کردن، در هفته سه چهار روزشو خونه ی مادرشوهرمم بعضی وقتا حس میکنم شاید بخاطر اینه که عجله ای هم نمیکنن، یبار نشده دستمو بگیرن ببرن خرید

خانوادم خیلی تحت فشارم گذاشتن که برید کاراتونو انجام بدید ولی اونا با شوخی گفتن بعد عید

اگر بیفته بعد عید خانواده من خیلی عصبانی میشن اختلاف میشه چیکار کنم من بنظرتون تروخدا بگید، ینی دیگه نرم خونشون؟ به چه بهانه ای؟ ناراحت میشن اخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سخته

نرو خونه شون 

البته اگر هرینه ها با خانواده اش هست این مسائل پیش میاد . شما باید از همسرت توقع داشته باشی به همسرت بگو اینجوری جلوی خانواده تو یک مرد بی عرضه و بی غیرت دیده میشه 

یعنی صیغه محرمیت خوندی؟ بعد رفته خونه مادر شوهر؟ خب آشو با جاش تقدیم کردی دیگه دنبال چی بدون؟ من جات بودم پسره رو بلاک میکردم میگفتم من فقط صدای آیفون خونه رو میشنوم و برام مهمه