2777
2789
عنوان

من فیلم زن عموم رو دارم ک فحاشی کرد

1696 بازدید | 88 پست

اولین شبی ک زن عموم و عموم بهم فحاشی و توهین و تهدید کردن  ن.

فردا شبش صدای جیغ جیغش رو فیلم گرفتم، شب بود واضح نیس فیلم.ولی صداش مشخصه. ک میگ خودمو خفه میکنم ميندازم گردنت.

و گفت ج ن د .

فقط ه  تلفظ نشد بخاطر اینکه منو شوهرم صدامون بلند شد گفتیم صداتو ضبط کردیم.

و من گفتم خیلی بی‌ادبی.. 

اومد منو هول داد فیلمش نیفتاد .

من تن صدام آروم بود اون تند و بلند با پرخاشگری.

بنظرتون محکمو میشه؟

نه متاسفانه شاید بگن صدا کس دیگه ایی هست ...چرا فیلم نگرفتی؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سرچی؟؟

چه زن عمو سلیطه ی

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
صدا فک نکنم قبول کنن

فیلمه. شب بود تصویرشش مشخص نیس. میتونم با دستگاه روشن کنم تصویرو؟ بعد ببرم.

آخه ۲ سال پیش هم فیلم عموم ک تو حیاطمون اومدو مارو زد دارم. پدرم رضایت داد.وگرنه زندانی بود پول میداد شلاق می‌خورد.

فیکم گرفتم شب بود واضح نیست

دیگه سند محکم نیست نه صدا مشخص نه تصویر

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سرچی؟؟چه زن عمو سلیطه ی

سر اینکه ماشینشون جفت ماشین شوهرم پارک کردن و شوهرم موقع استارت ماشینش برخورد کزد. خیلی جفت بود.

ی ترک گرفت سپرش. گفتیم میدیم.

کروکی هم خواستن بکشن گقتن ن نکشیم.

شوهرم پول بهشون داد.

گفتم نده.اول کروکی بهش .

ولی پرو شدن بهانه آوردن لج کردن

اخه صدا مشخصه ک صدای خودشه

نه متاسفانه صدا مدرک نیست

سر اینکه ماشینشون جفت ماشین شوهرم پارک کردن و شوهرم موقع استارت ماشینش برخورد کزد. خیلی جفت بود. ی ت ...

چه بدبختن آدم روش نمیشه با آدم غریبه اینجوری کنه وای به خال فامیل خاک توسرشون

زن نیستی اگه تا آخر عمرت تو روشون نگاه کنی

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
چه بدبختن آدم روش نمیشه با آدم غریبه اینجوری کنه وای به خال فامیل خاک توسرشونزن نیستی اگه تا آخر عمر ...

من ضدایرانی فیلمو برای قاضی میزارم. همون رو صدای اون زن عمو کثافت رو بشنوه میفهمه صدا مطابقت  داره.

ی تیکه از تصویرش هست ک تاریکه واضح نیست عینکش معلومه. بهم گفت جند. ه مشخص نشد بخاطر صداهای مختلف

نه متاسفانه صدا مدرک نیست

از من شکایت کرده ک با اسلحه حمله ور شدم و تهدید ب قتل . آخه من زورم ب مورچه میرسه؟.

من خودم ۱۰ ماهه ک نمیتونن راه برم چطوری  حمله و شدم.

اسلحه مگه قاچاقچی ام.

۲ نفر دست منو میگیرن تا راه برم. اصلا صدام درنمیاد بخام تهدید کنم. . ما خودمون دغدغه داریم را عروسی و.... مگه بیکاریم مشکلاتمون زیاد کنیم.

خودمونو بیکار کنیم بی‌پول بشیم.  دنبال پول هم نیستیم. ک میگن‌

بهمون فهش دادن تهدید و توهین و تهمت زدن. آخر سر میرن از دست ما شکایت میکنن.

ما باد شاکی باشیم. اینا شاکی ان