2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتیم بریم اراک زندگی کنیم اراکیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 896 بازدید | 64 پست
منم میخام مهاجرت کنم اصفهانم. البته روستاهای اطرافش نطر خودم اینه بریم خود اصفهان مرکز شهرولی همسرم ...

عزیزم اصفهان موقعیت شغلی به مراتب از شیراز و بندر بهتره ، بندر عباس که عمرا بتونی زندگی کنی خودم اصفهانیم میدونم طبع ما به بندر نمیخوره حدود ۷ ماه سال اونجا از گرما میپزی ، شیراز خوبه اما خوب شرایط شغلیش مهمه که اندازه اصفهان نیس 

به نظرم همون مرکز اصفهان بری خیلی بهتره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آلودگی هوا داره بیداد می‌کنه. رتبه ی اول ام است کشور. فرونشست زمین بی آبی و خشکسالی حضور بی نهایت ات ...

استاندار قول دادند تا دو سال دیگه زاینده رود جاری میشه الودگی هم که تو همه مراکز استانها که پرجمعیت هست هست!! حتی قزوین یا اراک که به مراتب کوچیکتر از اصفهانن اب اصفهان حل بشه هیچ جا اصفهان نمیشه هم سنت هم مدرنیته را کنار هم داره از نظر اشتغال و پزشک و امکانات  ... هم موقعیت خوبی ذاره 

عزیزم اصفهان موقعیت شغلی به مراتب از شیراز و بندر بهتره ، بندر عباس که عمرا بتونی زندگی کنی خودم اصف ...

من قبلا ۱ سال بندر زندگی کردم اره خیلی گرمه اصلا دوست ندارم برگردم خودمم نظرم رو اصفهانه

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
بخدا من تنگی نفسم دارم تو آلودگی هوای تهران میمیرمو زنده میشم اصفهانم میدونم آلوده اس چاره چیه فعلا ...

اصفهان باز به مراتب الودگیش خیلی کمر از تهرانه من تهران زندگی کردم میومدم خونه دست و صورتما میشستم همش اب سیاه بود 

من قبلا ۱ سال بندر زندگی کردم اره خیلی گرمه اصلا دوست ندارم برگردم خودمم نظرم رو اصفهانه

اصلا هوای بندر برای ما غیر قابل تحمله ببین ما که اصفهان زندگی کردیم و تمیزی و امکانات اینجا را دیدیم زندگی شهرای دیگه خیلی برامون سخته من به واسطه شغل همسرم  تهران ، کرج  و قزوین زندگی کردم هیچ جا اصفهان خودمون نمیشه زاینده رود احیا بشه به نظرم اصفهان دیگه هیچ مشکلی نداره

اصفهان باز به مراتب الودگیش خیلی کمر از تهرانه من تهران زندگی کردم میومدم خونه دست و صورتما میشستم ه ...

اصفهانو برای مسافرت بیشتر ترجیح میدم اونجا هم شهر صنعتیه از نظر آلودگی خیلی تفاوت آنچنانی نداره با تهران و اینکه آبش به پوست من نمیسازه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

اصلا هوای بندر برای ما غیر قابل تحمله ببین ما که اصفهان زندگی کردیم و تمیزی و امکانات اینجا را دیدیم ...

اره هیج جایی شهر خود ادم نمیشه دعا کن برامون شرایط جور بشع بتونم بیام بزودی 🤲

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
اصفهانو برای مسافرت بیشتر ترجیح میدم اونجا هم شهر صنعتیه از نظر آلودگی خیلی تفاوت آنچنانی نداره با ت ...

اما واقعا الودگیش خیلی فرق داره ، به نسبت هم شهر ارزونتری هست ، مهاجرش به نسبت تهران کمتره و خوب فرهنگ خودشونا تا حدی حفظ کردند و نسبت به تهران خوب شهر تمیزتری هست، ابش را قبول دارم به پوست منم نمیسازه فکر کنم زمان تصفیه خیلی بهش مواد میزنن چون مثلا چادگون یا فریدونشهر که اب چاه استفاده میکنند به پوست اسیب نمیزنه اما همون اب بعد تصفیه میاد اصفهان و پوستا خشک میکنه 😕😐 انشالله هر جا هستید سلامت باشید 🌹🙏