2777
2789

دیشب با دختر همسایه دعوام شد •(تاپیک قبلمو بخونین دلتون خنک شه) 

خلاصه بابام اومد از دستم گرفت منو تو حال خودم نبودم دیگه انقدر عصبی بودم 

امروز صب دیدم جای دستش همه خون مرده شده از اون کتک نخوردم بابام کبودم کرد😂😂😂❤😐درد میکنه مگه چقدر فشار دادی پدر من 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂 احتمالا تو خیلی زور داشتی اون هی میخواسته فشار نده خودت هی نمیزاشتی مجبورا دستتو محکم گرفته

واقعا تو شوکم اون نتونست بزنه اما بابام جاشو پر کرد😂😂😂

من عصبی میشم زورم زیاد میشه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

من جات بودم انتقام میگرفتم از پدرم

😳😳😳

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
من جات بودم انتقام میگرفتم از پدرم

ن بابا سر خودش دعوا راه انداختم فداسرش 

میگفتی منم میومدم دوتایی میزدیمش😂

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

میگفتی منم میومدم دوتایی میزدیمش😂

عشقی من فرصت نکردم حتی روسری سر کنم 

بابام توی اون کیرو دار میگفت چرا با لباس خونه اومدی بیرون😂گفتم میخواستی بهش بگم صبر کن برم مانتو شلوار بپوشم بیام جرت بدم؟!! 

اخ کیف میده حال این عوضیارو بگیری

اره دعوا با کسی که اینجوری باشه میچسبع

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

عشقی من فرصت نکردم حتی روسری سر کنم بابام توی اون کیرو دار میگفت چرا با لباس خونه اومدی بیرون😂گفتم ...

😂😂😂🤣 وای 

ولی خب کاری کردی زدیش دیگه زبونش قاییم میگه گوه نمیخوره 

رفتم خوندم جیگرررررررم خنک شد😂😂😂😂نمیخام تشویقت کنم به این کار ولی خیلی حال کردم.زورت زیاد شده بو ...

😂😂خداییی داشت خفه میشد سعی میکرد صورتمو چنگ بزنه ها نمیتونست ترسیدم 

واقعا تو شوکم اون نتونست بزنه اما بابام جاشو پر کرد😂😂😂من عصبی میشم زورم زیاد میشه

منم بعد از زایمان که برگشتم خونه جفت دستام پرستارا کبود کرده بودن نمیدونم اصلا یادم نمیاد چرا دستم کبود شده بود و جالب اینجا بود کبودیش درد میکرد انگار کسی از عمد فشار داده باشه دستمو ولی خودم متوجه نشده بودم قشنگ تو شوک بودم چرا سیاه شده حالا تو هم مثل من شدی😅

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن