2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتیم بریم اراک زندگی کنیم اراکیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 64 پست
اراکی نیستم ولی با این چیزایی که دوستان گفتن اراک نرید بهتره هوای آلوده خیلی بده برید یه جا که هواش ...

عزیزم حالا دیگه هوای همه جا الوده هست..اصفهان..تهران..مشهد..حتی شهرستان هاشون..مگر این که ادم بره تو روستا زندگی کنه دور از امکانات...

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
حدودا شش ماهی اهواز زندگی کردم بنظرم مردم خونگرم تری نسبت به اراک داشت

اره جنوبیا خونگرمن..ولی شهرایی مثل تهران و اراک و کلا شهرای مهاجر پذیر این طور نیست..همه با هم غریبه اند و کسی حاضر نیست اطمینان کنه به کسی...چون نمی شناسن ادما رو..

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اهاز بودم همدان بودم اراک بودم الان هم قم زندگی میکنم

اراک شهرک گلستان و مصطفی خمینی زندگی میکردم

یه شهر بسیار تمیز و مرتبه مخصوصا اگر جای خوبش زندگی کنی.ولی با اهواز بسیار بسیار متفاوته! اول اینکه مردمش مثل اهوازی ها شب زنده دار نیستن و شبها همه جا تعطیل میشه. دوم اینکه مراکز خریدش مثل اهواز نیست چون اهوازیها خییلی اهل خریدن ولی اراک یکم متفاوته.مردمش به هم کاری ندارن.پر از مهاجره به خاطر شرایط کاریش.اتفاقا خوزستانی هم به شدت زیاد داره مخصوصا این چند ساله اطراف اراک زیاد باع و ویلا خریدن.زبونشون فارسیه قدیمیهاشون لهجه دارن ولی ترک هم زیاد دارن.از اکثر شهرهای لرستان و رشت مهاجر دارن.

باغ وحش و شهربازی خوبی داره.خیابونهای تمیز و مرتب پراز بوستان و پارک های کوچیک و مرتب.

امنیتش خیییلی بیشتر از اهوازه.

اگر هوای خوب میخای و طبیعت خیلی خوب همدان هم عالیه.من عاشق همدانم فقط باید با سردی مردمش بسازی

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b
اراک هم شهر تمیزیهمردم با فرهنگی داره

بله عزیزم اما خوب اندازه اصفهان جاهای تاریخی و گردشگری نداره یه دوستی هم میگفت از نظر امکانات پزشکی هم خوب نیس والا من نمیدونم، در مورد انتخاب بین اصفهان و بندر عباس و شیراز به یه همشهری خودم که اصفهانی بود توضیح دادم 🙏