2777
2789
عنوان

جایی که میشینیمو مسخره میکنن

2722 بازدید | 145 پست

ما کرجیم ولی حومه ی کرج جایی که هستیم کردستانی و افغانی زیاد داره ( البته زیاد داشت الان دیگه افغانی نیست) یعنی می‌خوام بگم داخل کرج نیستیم بعد مسخره کردن که اره ی جای بد و سطح پایین و اینچیزایید

خیلی دلم شکست یعنی کار یکی دو نفر نیستا خیلیا مسخره میکنن فامیلای مامانم همه

دو کاربر تو ی اکانت❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کورد نیستم ولی یه جوری گفتی کوردستانی زیاد داره بهم برخوردبعدم باید بنویسی کوردنه کرد

همین والا

من خودم تورکم شوهرم کورده بخدا ک باناموس تر و باغیرت تر از کوردا نیس انقد ک خوب و شریفن

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪
من کورد نیستم ولی یه جوری گفتی کوردستانی زیاد داره بهم برخوردبعدم باید بنویسی کوردنه کرد

عزیزم منم با همین حرفا و عنوان دارن اذیت میکنن. این حرف خودم نیست اگر بود که انقدر ناراحت نمیشدم. تو از من خبر نداری که چقدر غرورم له میشه

دو کاربر تو ی اکانت❣️

باید بنویسه کُرد کدوم اخبار و روزنامه و کتابی نوشته کوردستان که ما ندیدیم اون کلمه واسه تجذبه طلباس واسه لاپوشونی میگن ما در لغتمون فلان چیز و نداریم 

خیر ترک و کرد درسته

اگر حال دلت خوشه خوش باش

من بهترین جای تهرانم و روزگار ندارم کلن با شوهرم همخونه ایم 

حرف مردم برات مهم نباشه

تلاش کن پیشرفت کنی ولی بازم تو این زمونه ی سقف بالا سرته وسطه بیابون تنها نیستی که عزیزم اگر بنا باشه همه بیان خ فرشته پس بقیه کجا برن 

اصالت هممون هم به روستا برمیگرده 

من پدرم تهرانی مادرم بچه روستا بود کلام فخر می‌فروخت چون چیزهایی ک اونا داشتن اینا نداشتن 

ب داشته هات فکر کن

دقیقامنم بهم برخوردمیگه افغانیا دیگه نیستن ولی محله سطح پایینیه این آدمو میسوزونه🙄

عزیزم خوبه گفتم که اینارو دیگران بهم میگنا!!!! اصل قضیه و ولکردید چسبیدید به چی 

من خودم توضیحات کافی و دادم به ایشون 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

ول کن کنار بیا دنیا دنیای پولداراس ممکنه خیلی چرت و پرتا بگن

مهم اینه به هیچ جات نگیری

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
عزیزم منم با همین حرفا و عنوان دارن اذیت میکنن. این حرف خودم نیست اگر بود که انقدر ناراحت نمیشدم. تو ...

خب کوردا که ایرانین

این نژاد پرستیا شون از کجا اومده

چرا رک و راست بهشون نمیگی

از این طرز فکرشون دست بردارن 

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️