2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتیم بریم اراک زندگی کنیم اراکیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اراکی نیستم ولی با این چیزایی که دوستان گفتن اراک نرید بهتره هوای آلوده خیلی بده برید یه جا که هواش سالم باشه 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

اصفهان یا شیراز برید

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘
ما مهمون کسی نمیخوایم بشیم ماهم کاری به کار کسی نداریم خب خوبه

من عاشق جنوبم 

راستی قیمت زمین خیلی بالاست اینجا 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اراک تنها بدی که داره جای تفریحی و پارک انچنانی نداره من دانشجو بودم اونجا مردمش مثل مردم جنوب زیاد اهل خوشگدرانی نیستند، فارس زبان هستند در محیط اجتماع، ادم های خوبی هستند بدی ندیدم، خیابون ملک هم فک کنم خیابان لاکچری شون بود

ببخشید شما اهواز زندگی کردین ؟ من هردو جا زندگی کردم اراکی ها خودشون فک میکنن خونگرم نیستن ولی در مو ...

حدودا شش ماهی اهواز زندگی کردم بنظرم مردم خونگرم تری نسبت به اراک داشت 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

من خودمم شیرازی هستم شیراز واقعا خوبه

منم میخام مهاجرت کنم اصفهانم. البته روستاهای اطرافش نطر خودم اینه بریم خود اصفهان مرکز شهر

ولی همسرم میگع بندرعباس یا شیراز 

.شیراز شهر گرونیه؟؟؟

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش ..من ب دعای نی نی سایت اعتقاد دارم 😘