2777
2789
عنوان

من خیانت کردم به همسر سابقم لعنت به من

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 72 پست
سلام یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه رضا.یت مندی هاشم زیادهبرای کسایی ه ...

نه عزیزم من با مشاوره خوب نمیشم 

خیلی حرف زدم 

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵
نمی‌دونم گفتم که از زمانی که نتیجه آزمایش و بیماری رو دید دیگه بعدش جواب نداد بعدم که مادرش گفت می‌ت ...

از اولم دنبال بهونه بوده وگرنه خودش میتونسته تضمین کنه هیچوقت مریض نمیشه؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم من با مشاوره خوب نمیشم خیلی حرف زدم

من ازشون مشاوره گرفتم خیلی خوب بود 

رضایت مندی هاشم خیلییی زیاده 

خواستی بگم بهت یه سر بزن ضرر ندارع 

مجازیه دیگ خرجش یه پیام 

نه عزیزم من با مشاوره خوب نمیشم خیلی حرف زدم

من ازشون مشاوره گرفتم خیلی خوب بود 

رضایت مندی هاشم خیلییی زیاده 

خواستی بگم بهت یه سر بزن ضرر ندارع 

مجازیه دیگ خرجش یه پیام 

من ازشون مشاوره گرفتم خیلی خوب بود رضایت مندی هاشم خیلییی زیاده خواستی بگم بهت یه سر بزن ضرر ندارع م ...

چت میکنه؟

یا تلفنی؟

خب ایدیشو بذار ممنونم

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵

خیانت نبود

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

نمی‌دونم ولی یجوری گفت که انگار من خیانتکار بودم و من بد کردمتو جلسات مشاوره و به همه مردم می‌گفت ای ...

خودتون را عذاب ندید ایشون مقصر بودند شما عذاب وجدان دارید چرا خودتون را مقصر میدونید اخه

نه بخدا همش از دردم گفتم از اینکه فردا ...م عمل داشت و قلبم داشت تیکه پاره می‌شد اونم فقط دلداریم دا ...

خدا بهترشو برات کنار گذاشته اون آدم زندگی تو نبوده 

از اینکه پسرمو دارم خیلی خوشحالم.