2777
2789
عنوان

من خیانت کردم به همسر سابقم لعنت به من

| مشاهده متن کامل بحث + 1634 بازدید | 72 پست

چقدر دلم برات سوخت🥲 اون مرتیکه اشغال روانی اول خودشو از تو دور کرده طلاق خواسته دلتو شکسته بعد طلبکارم شده 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تا اینجا که همسر سابقتون بد کردهبه شما

نمی‌دونم ولی یجوری گفت که انگار من خیانتکار بودم و من بد کردم

تو جلسات مشاوره و به همه مردم می‌گفت این با ده پانزده تا پسر دوسته و کاری کرده که من دیگه از زنا‌ متنفر شدم تا آخر عمرم ازدواج نمیکنم. ولی هنوز یکسال نیست جدا شدیم دوباره عقد کرد

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵
نه بیشتر از این نگفتم همینو گفتم خودش طعنه برداشت کرد من حواسم به خواهر و برادرش نبود اصلا ولی طعنه ...

پس ده غصه چی میخوری خودت داری میگی خونوادگی ادم زندگی نیستن بیماری دست خود ادم نیست ولی شعور و فرهنگ ک دست خود ادمه پس اونی ک ضرر کرده اونه نه تو

اون دنبال بهونه بود در هر صورت جدا میشد درسته کار شما اشتباه بود ولی بدون اون مرد برا تو شوهر نمیشد

ولی من از خودم میبینم 

خود احمقم تحمل نداشتم خودم تنهایی دردمو تسکین بدم.

بعد من اونشب از حال بد روحی و تنهایی چند تا سوال از اون پسر پرسیدم ولی شوهرم به همه می‌گفت واسه هوسبازیش زندگیشو خراب کرد.

من هر حسی اونشب و اون دوران داشتم جز هوس‌

شوهرت آدم زندگی نبوده خدا نجاتت داده و با عشق سابقتم صبت کردی عیبی نداشته چیزی که نگفتید

نه بخدا همش از دردم گفتم از اینکه فردا ...م عمل داشت و قلبم داشت تیکه پاره می‌شد اونم فقط دلداریم داد کلش هم ده تا پیام نشد.

میومدم تو اتاق گریه میکردم بعد الکی میرفتم جلوی مریضمون می‌خندیدم که بهش روحیه بدم 

فشار شدیدی روم بود دلم تسکین میخواست ولی شوهرم به همه گفت از هوسبازی زندگیشو خراب کرد

من هر حسی داشتم اونشب غیر از هوس 

نامزدت عادی نیس یعنی چی ک یهویی میره خاموش میکنه یا مامانش میگه میترسیدم توام مریض باشی اینا خیلی مهمنا همون بهتر ک رف

خودتو اذیت نکن نامزدت اگ واقعا میخواستت بخاطر ی چت اینجوری نمیکرد 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
جوری که من متوجه شدم شما به قصد برقراری دوباره ارتباط به اون آقا پیام ندادین، فقط خوش شانس نبودین پی ...

نه اصلا نمی‌خواستم دوباره در ارتباط باشم 

اون اصلا ایران نبود که من به دوباره ارتباط گرفتن فکر کنم 

دیگه نه اون قصد داشت برگرده نه من قصد داشتم با بیماری خانوادم همه چیزو ول کنم برم اونجا 

فقط تسکین‌میخواستم، تنها بودم، فشار روم بود به شدت، حتی دوست دختر نداشتم که جوابمو بده آرومم کنه، دنبال یه کسی بودم فقط حرف بزنم فقط خالی شم همین، یا دلیل جواب ندادن شوهرمو بدونم، چون مریضمون فرداش عمل داشت، و احتمال به زندگی برگشتنش بیست درصد بود.

داشتم همه چیزو از دست میدادم حالم بد بود، تو شوک بودم 

خوب دلیل اینکه بی دلیل یهو رفت چی بوده؟؟؟خیانت شما ک بهونه بعدشه قبلش چی؟؟؟

نمی‌دونم 

گفتم که از زمانی که نتیجه آزمایش و بیماری رو دید دیگه بعدش جواب نداد 

بعدم که مادرش گفت می‌ترسیم اینم بگیره 

شاید تا دیده مریض داریم ترسیده منم مریض شم‌ تصمیمشو گرفته بوده که بره

نمی‌دونم گفتم که از زمانی که نتیجه آزمایش و بیماری رو دید دیگه بعدش جواب نداد بعدم که مادرش گفت می‌ت ...

خب نفهم ب تمام معنا بوده دیکه مریضی برای همه هست. دیر و زود 

سخت و آسون

فرض کن هیچ کس تو فامیلت مریض نمیشد میرفتید سر زندگیتون خدایی نکرده بچتون مریض میشد همش میخواستن بگن ما تو فامیل نداشتیم از ژن فامیل شما بوده

دوست عزیز اون اختلال روانی داشته 

در بهترین حالت احتمالا خودشون مریضی ژنتیک داشتن و از ترس مشکل شما هم کشیده کنار اما خواسته با دست بالا کات کنه

سلام 

یه م ش.ا.و.ر میشناسم داخل رو.بیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضا.یت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل ما.لی دارن را.یگان 

برای بقیه هم هز.ینه اش خیلی پایین

خواستید ا.ید.ی شو بدم