2777
2789
عنوان

میشه اگر میتونید کمکم کنید

138 بازدید | 43 پست

من یکی از فامیلامون متاهله و با تهدید و اصرار ازم عکس گرفته و اونوقتم هم گفته حذف کردم  اونوقت هم زنش فهمید و گفت دیگه پیام ندید به هم منم گوش کردم حالا بعد ماه ها پیام داده که عکساتو دارم منم فحش دادم و بلاکش کردم البته منم از اون عکس دارم حالا چکار کنم اگه عکسمو خانمش ببینه و پخش شه چی ب نظرتون بهش بگم پاک کردی یا نه یا بیخیال بشم ؟ حتی مامانم بهش پیام داده و گفته هرپیامی ک هست پاک کنید وگرنه به خانمت اطلاع میدم و گفته که حتی مدیونی اگه پیامها و شماره منو رو حذف نکنی

خب در عوضش چی میخواد

اینکه دست منو بگیره منم قبول نکردم بخاطر همین گفته اینقدر نگهمیدارم تا دستتو بذاری تو دستم و اونوقت پاک میکنم حالا چکار کنم ... منم عکسشو دارم ب نظرت میکنه اینکارو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینکه دست منو بگیره منم قبول نکردم بخاطر همین گفته اینقدر نگهمیدارم تا دستتو بذاری تو دستم و اونوقت ...

غلط کرده این حقه های عکس و اسکرین و اینا هم دیگه قدیمی و نخ نما شدن هیچ غلطی نمیتونه بکنه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
اگر زنش ببینه چی

نه دیگه 

سعی کنین دیگه همینجا تموم بشه 

تهدیدش کنین بگین اگه اصرار کنه از راه دیگه (مثلا قانونی )اقدام میکنین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
نه دیگه سعی کنین دیگه همینجا تموم بشه تهدیدش کنین بگین اگه اصرار کنه از راه دیگه (مثلا قانونی )اقدام ...

گفتم اینو گفتم وای ب حالت اگه پخش بشه یا زنت ببینه منم عکسای تورو براش میفرستم و شکایت میکنم ، حتی مامانم هم بهش؟پیام داده و گفته اکر تکرار کنی منم ب زنت میگم حالا چ کنم

گفتم اینو گفتم وای ب حالت اگه پخش بشه یا زنت ببینه منم عکسای تورو براش میفرستم و شکایت میکنم ، حتی م ...

چه عکسایی از شما داره ؟؟؟

چ کنم همون خوبه که نوشتم ؟ الانم بلاکه

فعلا کاریتون نباشه اگه دوباره مزاحم شد بله 

اخه اونو براش نوشتم و بلاگش کردم

نه بابا کجایی مگه اون مثل سگ میترسه که اصن زنش از این نکته بویی ببره 

نقطه ضعفشه 

تهدیدش کن  که خودت به زنش میگی