2777
2789
@purple__rose در جواب تمام حرفای نامربوطی که به من زدی باید بگم خیلی بیخود میکنی وقتی عرضه نداری تا ...

@niniyar_2    

@niniyar_5    

@niniyar_3    

نی نی یار لطفا به این خانم رسیدگی کنید 

من یه تاپیک عادی زدم این خانم شروع به فحاشی به چاق ها کرد چون یک خانم گفته بود چاق هارو بیشتر از لاغرها می‌پسندند و یه بحث مهدکودکی اهانت آمیز راه انداخت خواهش کردم توهین نکنند که ادامه دادند من مجبور شدم تاپیک رو قفل کنم بعد رفته تاپیک دیگه باز فحاشی کرده باز هم اینجا تگ کرده و انگار مودبانه متوجه نمیشه من هیچ توهینی نکردم میتونید دو تاپیک آخر من رو چک کنید این پست هم که تکلیفش مشخصه

فکر کنم دلش تعلیق میخواد 

@niniyar_2 @niniyar_5 @niniyar_3 نی نی یار لطفا به این خانم رسیدگی کنید من یه تاپیک عادی زدم این ...

😂😂😂😂😂😂😂

نی نی یار میره از اول همه چیزو میخونه خودزنی نکن

تاپیکت مورد دار بوده دست و پا نزن

خدا بهت آرامش بده خیلی گنا داری🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تعلیقی خوش بگذره 😊دست و پا هم نمی‌زنم با آرامش منتظر رسیدگی ام

دلیلی برای تعلیقی وجود نداره

اگه هم ناعادلانه تعلیق بشم برام مهم نیست 🙂😂😂

تونستم یه آدمی که میخواست بین چاق و لاغرا تفرقه بندازه بشونم سرجاش و حسابی حرصیش کنم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دلیلی برای تعلیقی وجود ندارهاگه هم ناعادلانه تعلیق بشم برام مهم نیست 🙂😂😂تونستم یه آدمی که میخواست ...

تو که اصلا با این ادبیات تفرقه ننداختی دوستی هم ایجاد کردی!

دیگه دوست ندارم نوتیف پیامت رو ببینم نی نی یار خودش بررسی میکنه

تو که اصلا با این ادبیات تفرقه ننداختی دوستی هم ایجاد کردی!دیگه دوست ندارم نوتیف پیامت رو ببینم نی ن ...

یه جوری میگی دوس ندارم انگار من خیلی ازت خوشم میاد😂😂😂

اذییتی نه؟ نمیتونی اینجارو قفل کنی 🤣🤣

یه جوری میگی دوس ندارم انگار من خیلی ازت خوشم میاد😂😂😂اذییتی نه؟ نمیتونی اینجارو قفل کنی 🤣🤣

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

وقتی همچین بیکاری سر راهمون سبز میشه می‌فرمایید متقابلاً توهین نکنید فقط نی نی یار تگ کنید تگ هم میکنیم رسیدگی نمیشه 

حالم از دیدن نوتیف این پیگیر داره بد میشه مگه الان یه نی نی یار فعال نیست پس چرا صد بار هم تگ میکنیم خبری نیست ؟!

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

نی نی یار عزیز لطفا وقتی اومدین به این موضوع توجه کنین که این خانوم با تاپیکی که زد باعث شد به لاغرا توهین بشه توی عکس مشهوده اما هیچ واکنشی نشون نداد و حتی تذکر هم نداد اما وقتی من جواب این کاربرو دادم و حرف زشتی هم بهش نزدم سریع به من حمله کرد

مگه هرکی تاپیک میزنه نباید تاپیکشو مدیریت کنه؟

هدفش این بود همرو بندازه به جون هم 

با هم دوست باشید❤️

من اولین باره دارم با کسی دعوا میکنم

پست بالارو ببین آخه

تاپیک زد و اجازه داد انقدر راحت به لاغرا توهین کنن و هیچی نگفت

اما وقتی من جواب این کاربرو دادم چون خودش چاقه بهش برخورد و بهم حمله کرد

والا من دعوایی نیستم

با هم دوست باشید❤️

پست بالارو ببین آخه

والا من دعوایی نیستم

با هم دوست باشید❤️

پست بالارو ببین آخه

والا من دعوایی نیستم

با هم دوست باشید❤️

پست بالارو ببین آخه

والا من دعوایی نیستم

من اولین باره دارم با کسی دعوا میکنمپست بالارو ببین آخهتاپیک زد و اجازه داد انقدر راحت به لاغرا توهی ...

خدایی خانوم خوبی هستی بیخیال جوابشونو نده خدا تو کاسه شون میزاره

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊