2777
2789
اتفاقن تزریق چونه اصولی باشه خیلی چهره زیبا میشه .به شرطی طرف خودشو مثل جادوگر و برادران دالتون نکنه

بنظرم فقط برای صورت های گرد جوابه و خوب میشن صورت کشیده اصلاا خوب نمیشه من صورتم بین کشیده بیضیه ی بار زدم نیم سی سی زدم خیلیییی بد شد 😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم فقط برای صورت های گرد جوابه و خوب میشن صورت کشیده اصلاا خوب نمیشه من صورتم بین کشیده بیضیه ی ب ...

من صورتم گرد مثل توپ فوتبال باورت نمیشه چونه نداشتم اصلن ☹️

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

عزیزم که برند ژلی میزنی ک۱۷۰۰چقد دستمزد ازت میگیره

دوستم بود ازم اینقد گرفت چون برا گونه پیش یه دکتر کلاه بردار رفته بودم جز پول چیزی براش مهم نبود نه قرنیه کردن نه هیچی 

نه قبل زدم عزیزم منتها هرچی میزنن جذب میشه سریع

شاید بدنت ژل نگه نمی‌داره جای دیگ ژل زدی ببینی چطور .یکی از دوستای من بعد هفت بار ژل گونه زدن مجبور شد چربی تزریق کنه چون بدنش ژل پس میزد

نه قبل زدم عزیزم منتها هرچی میزنن جذب میشه سریع

چه برندی زدی؟ برند خوب از ۵ میلیون شروع میشه و دکترت هم باید عالی باشه اگه شیرازی برو پیش دکتر محبوبه شفیعیان کارش بی‌نظیره اول جنس پوستت مشخص می‌کنه بعد فیلر مناسب پوستت ک ماندگاری داشته باشه تزریق میکنه

من تهران نیستم عزیزم ولی اگ میخوای ژل چونه بمونه سری اول دو سی سی بزن یه سی سی هم برا ترمیم دیگ نمیره البته اگر مثل من بی چونه هستی نیستی که هیچی