2777
2789
عنوان

دلم از خودم خیلی گرفته💔(آیندم🕊️کنکورم🕊️)

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 56 پست
یکی ۸ سال پشت موند تا این که دندان قبول شدیکی ۴ سال موند تا دندان قبول شدیکی و همسرش هر دو دامپزشک ب ...

ممنونم🥹❤️‍🩹

والا مشکل اصلی خودمم که تا الان بیخیال بودم و تازه تصمیم گرفتم یکم حرکتی بزنم

ممنونم🌱🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درس بخون من پارسال ۲۸ هزار آوردم پرستاری آزاد در اومدم

وااااایی اروزمهه پرستاری چه ازاد چه دولتییی

میشه یکم بیشتر بگید

مثلا از کی خوندید

با چه پایه ای

چندساعت میخوندید🥹🌱🌱

بنظرت الان نا امید شم یا صدم بزارم نتیجه میگیرم

آره دقیقا قصدم اینه هرچی شد برمبرای همین میگم اگه یچیز بهتر شد که عالیهبنظرت از الان صدمو بزارم اکیه ...

آره باور کن از همین حالا هم تلاش کنی میتونی برسی. امیدوارم بهترین نتیجه برات پیش بیاد عزیزم🙏🌱

ببین من داداشم پارسال کنکوری بود بعد سال دهم و یازدهم اش بخاطر مریضی نخاعی کلا حق تحصی نداشت و کتاب ورق نزد تاعید سال دوازدهم هم علائم داشت از عید شروع کرد مثللل چی خود منطقه ۱ هم هستیم که سخت اما رتبه زیر ۱۰۰ آورد کنار اولش هم تراز افتضاح شد اما دومی رو آنقدر خوند کخ تونست بیار پس نا امید نباش وقت خیلیییی زیاده 

منم مثل تو بودم خداروشکر الان خوب شدم مشاورم نجاتم داد انشالله واسه توهم بهترینش پیش بیاد کنم

ممنونم💚

خداروشکر

میشه بپرسم چیکار کردید؟

من مشاور دارم ولی بهش نگفتم اوضاعمو❤️‍🩹

وااااایی اروزمهه پرستاری چه ازاد چه دولتیییمیشه یکم بیشتر بگیدمثلا از کی خوندیدبا چه پایه ایچندساعت ...

سال قبلش ۷۵ هزار شده بودم 

۵ ماه خوندم 

والا از دهم شروع کردم 

اومدم جلو تا یه ماه قبل کنکور 

ماه آخر فقط جمع بندی دیگه مطلب جدید نخوندم 

فیلم درسی میدیدم بعد جزوه رو میخوندم بعد تستهای کنکورش رو از کتابم تستم میزدم بعد یه مقدار تالیفی بعد میرفتم درس بعدی 

همین