2777
2789
عنوان

دلم از خودم خیلی گرفته💔(آیندم🕊️کنکورم🕊️)

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 56 پست
بله کاملا درسته🌱ولی شرایط ها خیلی فرق میکنهبنده تو شرایطی هستم که بجز کنکور حق انتخاب دیگه ای ندارم

می دونم

ولی حرفم اینه

زندگیت رو وصله ب کنکور قرار نده‌

اگر خدایی نکرده قبول نشی

دیگه ادم سابق نمیشی 

تبدیل میشی ب یه ادم‌افسرده 

که هیچی نمی تونه درمانش کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آدما وقتی وارد پروسه کنکور میشن مثل جوجه های تازه از تخم در اومده هستن حالا اینجا کسی نیست ما جوجه ه ...

واای ممنونم قشنگمم بهترین حرفو زدی

دقیقا🫂❤️‍🩹

باید خودمونو نجات بدیم🥲

شمام کنکوری هستی؟

دست‌از‌طلب‌ندارم‌تا‌کام‌من‌برآید:)

می دونمولی حرفم اینهزندگیت رو وصله ب کنکور قرار نده‌اگر خدایی نکرده قبول نشیدیگه ادم سابق نمیشی تبدی ...

اره خب درسته

ممنونم🤍

سعی خودمو میکنم🌱

تشکر از وقتی که گذاشتید🌱💚

نه نهجلوی خودتو بگیراینجوری پیش برهحتی اگه قبول هم بشیحالت خوب نمیشهرابطه ات با خودت بد بشه خیلی اوض ...

آره دقیقا

متاسفانه بعضی موقع ها اینطوری میشم

سخته ولی چاره ای جزمحکم بودن ندارم🫂🌱

من یازدهم هستم ولی بازم فشار انقد زیاده ماهم شاملش میشیم🥲🫂

اخیی

ایشالا موفق شی عزیزم🫂🌱

اره واقعا سالای کنکور سختن کلن

امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری💚

اخییایشالا موفق شی عزیزم🫂🌱اره واقعا سالای کنکور سختن کلنامیدوارم بهترین نتیجه رو بگیری💚

قبول دارم این دوران خیلی سخته خیلی فشار داره ولی برای رسیدن به هدف ارزشش رو داره🥺

من خودم برای همه ی کنکوری ها دعا میکنم به اندازه ای که تلاش کردن به موفقیت برسن و حقشون ضایع نشه❤️‍🩹

سلام منم پارسال کنکور داشتم و درس نمیخوندم اما آخرش حرص میخوردم از خودم که چرا نخوندم😅 شما هم حالا که تصمیم گرفتی بمونی بخون چون من آخرش میگفتم ای کاش بیشترین تلاشی که میتونستم رو میکردم تا خودم از خودم راضی باشم.. اما آخرش نتیجه هر چی شد به نظرم دوباره پشت نمون

قبول دارم این دوران خیلی سخته خیلی فشار داره ولی برای رسیدن به هدف ارزشش رو داره🥺 من خودم برای همه ...

آره واقعا ارزش داره

ولی من یمدته بیخیال شدم همه چیو

برا خودم میترسم

وامیدوارم بتونم برگردم به حالت قبلیم🌱❤️‍🩹

سلام منم پارسال کنکور داشتم و درس نمیخوندم اما آخرش حرص میخوردم از خودم که چرا نخوندم😅 شما هم حالا ...

آره دقیقا قصدم اینه هرچی شد برم

برای همین میگم اگه یچیز بهتر شد که عالیه

بنظرت از الان صدمو بزارم اکیه؟

یا دیره؟

یکی ۸ سال پشت موند تا این که دندان قبول شد

یکی ۴ سال موند تا دندان قبول شد

یکی و همسرش هر دو دامپزشک بودن بعد اتمامش دو تاشون رفتن کنکور دادن زن دندان قبول شد و همسرش پزشکی

یکی تربیت بدنی خوند تموم کرد بعد کنکور داد دندان قبول شد

همیشه قبولی ها میگفتن تلاش و امید باعث موفقیتشون شده بود