2777
2789
عنوان

دلم از خودم خیلی گرفته💔(آیندم🕊️کنکورم🕊️)

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 56 پست
ممنونم💚خداروشکرمیشه بپرسم چیکار کردید؟من مشاور دارم ولی بهش نگفتم اوضاعمو❤️‍🩹

ببین مشاور خوب همه جوره کمکت می‌کنه مشاوری ک اولویتش پول نباشه حال تو باشه همه جوره هواتو داره من مشاورم خیلیییی خوبه حتی بخام دروغ بگم بهش کمکم می‌کنه می‌خوام درس نخونم راهنماییم می‌کنه همش پیشرفتم واسش مهمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش بشه از الانم موفقیتی برام باشه🥹ممنونمم🌱💚

پس سریع گوشیو بزار کنار از همین حالا بخون خواهش میکنم ، لطفا 

ببین همین چند دقیقه هم غنیمته از دستش نده چون پشیمون میشی مثل من که همه فرصت هامو همیشه از دست دادم🤌

پس سریع گوشیو بزار کنار از همین حالا بخون خواهش میکنم ، لطفا ببین همین چند دقیقه هم غنیمته از دستش ن ...

باشه حتما🌱🙏🏻

انشاالله موفق باشید🌱

دست‌از‌طلب‌ندارم‌تا‌کام‌من‌برآید:)

حتما یه مباحثی را حذف کن. شما برو کارنامه قبولی ها را بخون با چهل درصد قبول شده مثلا، پس شما هم بعضی مباحث را حذف کن وقتا را بزار برای تست و مسلط بشودتا بتونی سر جلسه جواب بدی. مهم تسلط هست وگرنه همه چی را بخونی و تست نزنی سر جلسه کم میاری. پس حذف کن. من این کار را نکردم ضربه خوردم

ببین مشاور خوب همه جوره کمکت می‌کنه مشاوری ک اولویتش پول نباشه حال تو باشه همه جوره هواتو داره من مش ...

چقد عالین 

نمیدونم امروز بهش میگم گندی که زدمو ببینم چی میگه

حتما یه مباحثی را حذف کن. شما برو کارنامه قبولی ها را بخون با چهل درصد قبول شده مثلا، پس شما هم بعضی ...

چشم ممنونم از راهنماییتون🌹

سال قبلش ۷۵ هزار شده بودم ۵ ماه خوندم والا از دهم شروع کردم اومدم جلو تا یه ماه قبل کنکور ماه آخر فق ...

چقد خوب خداروشکر که تونستید

منم از الان میخونم امیدوارم که بشه🥹🤍