2777
2789
عنوان

مامان اولیم سیسمونی برای بچه فرودینی چی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1459 بازدید | 149 پست
خودم سرهمی خیلی دوست دارم تن بچه کنم میخوام برای سایز صفر یه سرهمی بگیرم برای بیمارستان و اسم گذاریش ...

توی بیمارستان فقططط بلوز و شلوار بچه گیره ناف داره هزار بار میان چکش میکنن بچه یهو ادرار نم میده اینجوری سر همی سخته  شلوار یه لحظه در میاری بعدی می پوشه. در حد چند لحظه عکس بگیری خوبه ولی همونم نباشه بهتره سرهمی رو بذار بیاد خونه راحت بپوشون جشن بگیر عکس بگیر

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نینی من ۳۸۰۰ بود تا دوماهگی صفر میپوشید 🫠

یا خدا 

چجوری تنش میکردی 

گناه داره بچه 

نی نی منم ۳۹۰۰ بود 

صفر که اصلا هیچی 

سایز یک هاشم تا یک ماهگی بیشتر تنش نرفت 

الان که ۴ ماهشه سه میپوشم براش

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کالسکه و کریر بگیرم ؟؟همسرم میگه از بیمارستان اوردنی تو بغل نباشه کریر بگیریم ولی بنظرم خیلی استفاده ...

کریر خیلی استفاده میشه تا ۶ ماه اول ...

کالسکه هم عصای دسته 

ولی خواستی کالسکه بگیری و مسافرت زیاد میری دلیجان نگیر سنگینه و کل صندوق عقب رو پر می‌کنه کالسکه عصایی بگیر 

کالسکه و کریر بگیرم ؟؟همسرم میگه از بیمارستان اوردنی تو بغل نباشه کریر بگیریم ولی بنظرم خیلی استفاده ...

شاید باورت نشه من گرفتم ولی ۳ بار بیشتر بچه رو نذاشتم داخلش 

بنظرم کالسکه بهتره 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊

جونم

آره صفر بگیر سه چهار دست، نوزاد نیاز داره. زیر دکمه دار و شلوار بگیر. بعضیاشو آستین کوتاه زیردکمه و مانتویی و شلوار، بعضیا آستین بلند زیردکمه و شلوار.

کلاه براش دوسه تا بگیر.

قنداق فرنگی نمیخواد اون فصل، دورپیچ بگیر، یه سبک برای تو خونه، یه گرم‌تر برای بیرون.

سرهمی هم یه مخمل بگیر برای روزای سرد، یه دونه م پنبه ای. برای بیرون یا وقتی مهمون بیاد خوبه بچه مرتب تره.