2777
2789

کسی که تمام ادبیات انگلیسی اش در این حده اگر بره آزمون آیلتس ، حدودا آیلتس چند می گیره؟

I amaze my sis on the grounds that she's a fatious individual 

معنی: من همیشه خواهرم رو متحیر می کنم چونکه اون یه آدم احمقه 

استفاده از واژه sis نامناسب هست چون خیلی محاوره ایه و به کلیت جمله نمی خوره

تو آزمون آیلتس یا تافل هیچ وقت از این جور الفاظ خلاصه شده محاوره ای استفاده نکنین

بقیه جمله در حد نمره ۷ یا ۸ هست. ولی کلیت متن در نمره نهایی اهمیت داره نه یه جمله

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی یه واژه خیلی محاوره ای رو مثل sis در کنار واژه قلمبه سلمبه ای مثل fatious میارین، احتمالا گرفتن نمره پایین میاد، چون این حس رو القا می کنه که فقط هدف چپاندن کلمات قلمبه سلمبه در متن هست و نه حفظ کردن وحدت و یکپارچگی کلی متن و اینه که نویسنده احاطه خوبی رو نحوه به کارگیری جملات و کلمات رسمی در برابر جملات و کلمات غیر رسمی نداره و رندوم استفاده می کنه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!