2777
2789

شدم مثل اون شعره که میگه:

خود من با خود من در خود من می جنگد

کاش می شد که خودم را ز خودم دور کنم....

هربار توی درسام عقب افتادم مث خر پشیمون شدم ولی هیــچ حرکتی نزدم!!!

چند ماهه شروع کردم ولی صفر صفر صفرم

الان دلم میخواد هرچی بدوبیراهه به خودم بگم💔

اخه چرا آدم نمیشم!!!

چرا عبرت نمیگیرم!!!

من نخواستم پشت بمونم که وضعم اینطوری شه که!!!

خدایا غلط کردمم خدایا خودت حالمو میبینی🌱😣

خدایا دیگه نمیرم سمت فکروکارای بیهوده...

معذرت میخام که تعمتایی که بهم دادی...

فرصت ها و زمان هایی که بهم دادی رو نادیده گرفتم💔

خدایا خودت کمکم کن،بهم اراده و انگیزه بده🌱

خدایا چی میشه اگه بشه امسال

چی میشه بگم آره من خیلی کم کاری کردم،ولی نیمه دوم صدمو گذاشتم و شد🥹💚

هی امروز دلم از گرفته،امیدوارم سال دیگه اگه عمری باقی بود با لبخند به این تاپیکم نگاه کنم❤️‍🩹🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه چیزی بهت بگم شاید انگیزه شد من سال کنکورم کرونا بود همون سال که دو ماه تعویق افتاد مدرسه ها از قبل عید مجازی شد همه چی بی سر و سامون بود انقدر خونه نشستم افسردگی گرفتم بی انگیزه شدم به شدت خرخون بودم ولی نتیجه نمی گرفتم کنکور دادم گفتم پزشکی به درک پرستاری و فیزیو و... که میارم رتبه ام یه چیزی شد که اصلا تو شوک بودم البته خودمم می دونستم سر جلسه گند زدم 

بابام نذاشت پشت کنکور بمونم گفت فقط برو حمایتت می کنم آزاد پیام نور هر رشته ای رفتم پیام نور مدیریت خوندم هر کس شنید گفت عهههه فلانی که خیلی زرنگ بود نچ نچ 

مجازی سه ساله لیسانس گرفتم مدرکم به دستم نرسیده استخدام بانک شرکت کردم قبول شدم الان خیلی راضیم روزی هزار بار می گم خدایا شکرت منو تو مسیر رشته های پیراپزشکی و اعصاب خوردی هاش ننداختی 

اگر تلاش می کنی نمیشه اگر دلت به خوندن نیست به زور خودتو مجبور می کنی نمی گم دست از تلاش بردار حتی اب هم راکد بمونه می گنده بسپر به سرنوشت بذار مسیر جدید به روت باز بشه تو یه راه جدید تلاش کن زیاد غصه اشو نخور 

من یه چیزی بهت بگم شاید انگیزه شد من سال کنکورم کرونا بود همون سال که دو ماه تعویق افتاد مدرسه ها از ...

ممنونم ازت عزیز دلم🫂

بابت وقتی که که گذاشتی تشکر میکنم🌱

آره دقیقا همینطوره،خداروشکر که تکلیفت به خوبی معلوم شده

منم پس حرص نمیخورم🌱🌹🤍

آدما وقتی وارد پروسه کنکور میشن مثل جوجه های تازه از تخم در اومده هستن حالا اینجا کسی نیست ما جوجه هارو راهنمایی کنه باید خودمون بزرگ بشیم و مواظب باشیم شکار نشیم و الان تو به این مرحله رسیدی مطمئنم اگه به خودت اعتماد کنی از این مرحله سخت هم با موفقیت بیرون میای🙂👌