2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کیف پول ترون را نصب بفرمایید.

به هر نفر ۳۰۰ پوینت مجانی میدهد. تقریبا معادل ۸۰۰ هزار تومان (مراحل دریافت پاداش در پایان پیام ذکر شده است)

برنامه Tronlink pro رو نصب کنین.

در گوگل پلی و اپ استور هست. از اونجا که دانلود میکنید و عضو اون کیف پول میشی به شما ۳۰۰ پوینت میده. چند روز بعد از اتمام مدت زمان اِیردراپ ۳۰۰ پوینت رو میریزن در حسابتون و میبرید در نوبیتکس یا صرافی دیگری نقد میکنید.

فعلا برای هرنفر ۳۰۰ پوینت میده و این فرصت احتمالا تا یک ماه و نیم هست و بعد دیگر جلویش رو میگیرن

بسیاری از ارزهای دیجیتال کیف پول خودشون رو دارن ولی این‌ کیف پول ترون خوبی که دارد این است که ۳۰۰ پوینت رو مجانی هدیه میده!

✅نحوه گرفتن پاداش:

1️⃣بعد از نصب، از قسمت my گزینه friend invitation رو بزنید. 2️⃣بالا سمت چپ 

3️⃣گزینه claim rewards رو بزنید.

4️⃣کد معرف      7gbf    بزنید که به هر دو نفر جایزه رو بده.   هفت جی  بی    اف

🔴❌🔴به حروف کوچک و بزرگ کد معرف دقت کنید.

اونایی که بدبین هستن و کلاه برداری میدونن،۲ تا نکته رو بهشون بگم:

۱۲ سال پیش همینطوری ۱۰۰ عدد بیت کوین هدیه گرفتن خیلیا که الان میشه ۱۵۰ میلیارد تومان

و اینکه داداش کلا میخوای ۴ تا کلیک کنی،در بدترین حالت چیزی گیرت نمیاد،خب ۴ تا کلیک کردی،چیزی از دست ندادی که

موفق باشید

از لینک زیر می تونی توی نوبیتکس ثبت نام کنی و خرید و فروش کنی https://nobitex.ir/signup/?refco ...

سلام.عزیزم میشه بنده را راهنمایی کنید؟ اگر آیدی دارید بزارید تا تلگرام باهاتون در تماس باشم ممنونم

من دوره بزرگان ارز دیجیتال تو مجموعه کانون بورس رفتم عاااااالی بود 

اونم بعد از خرید دو تا پکیج دیجیتال از این استادای اینستاگرامی که واقعا نمیدونم چی بهشون بگم

بکی از دوستام دوره ارز دیجیتال بزرگان رو بهم معرفی کرد 

مدرس دوره بزرگان ارز دیجیتال  مهدیار حاجی علی بود 

که استاد خیلی خوبیه و در عین اینکه خیلی موفق و با سوادت خیلی هم متواضع و صبور و خوش اخلاقه 

فقط تو خود دوره حدوده چهل میایون سود کردم 

الانم حرفه ای فقط چسبیدم به همین کار و یه جورابی شغل اصلیم شده

سلام میشه منو راهنمایی کنید لطفا به این کار احتیاج دارم واقعا

دور ارز دیجیتال مهدیار حاجی علی  در تهران  بصورت حضوری برگزار میشه و پکیج فیلم برداری دوره حضوری هم داره 

هر کدوم بخای میتونی بگیری 

سرچ کن دوره ارز دیجیتال مهدیار حاجی علی 

یا دوره بزرگان ارز دیجیتال سایتش برات میاد 

salam mishe mano rahnamae konin ke betonam manam shoro konam

اول برید یاد بگیرید چون خیلی بحث تخصصی هست و واقعا نیاز به یادگیری داره وای درآمد وحشتناک بالایی هم داره من خیلی از دوستام که کلاس ارز دیجیتال استاد حاج علی دو سال پیش رفته بودند تا الان میلیاردی سود کردن من خودم تازه دوره اموزشیم تموم شده و تا الان خدا رو شکر خوب بوده سود های خوبی گرفتم 

من دوره بزرگان ارز دیجیتال تو مجموعه کانون بورس رفتم عاااااالی بود  اونم بعد از خرید دو تا پکی ...

اتفاقا من هم کانون بورس رفتم اول به من مشاوره ی خوبی دادن و بعد کلاس هارو رفتم، استاد من هم مهدیار حاج علی بود
کلاس ها خیلی مثمر ثمر ولی شلوغ بودن و پشیمون چرا زود تر این دوره ها رو نرفتم تا وارد عرصه ارز دیجیتال بشم.
دیگه کم کم فکر این هستم کار اصلیمو کنار بگذارم و سر این مهم تمرکز داشته باشم.