2777
2789
سلام شما جاییو پیدا کردید منم ساکن اصفهان هستم ومیخوام حضوری شرکت کنم

من پیشنهاد میکنم از <a href="https://hamisarmaye.com/product/crypto-isfahan/">این صفحه</a>
 که مربوط به آموزش حضوری ارز دیجیتال در شهر اصفهان بازدید کنید.

سلام شما جاییو پیدا کردید منم ساکن اصفهان هستم ومیخوام حضوری شرکت کنم

من پیشنهاد میکنم از <a href="https://hamisarmaye.com/product/crypto-isfahan/">این صفحه</a>
 که مربوط به آموزش حضوری ارز دیجیتال در شهر اصفهان بازدید کنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دوره بزرگان ارز دیجیتال تو مجموعه کانون بورس رفتم عاااااالی بود اونم بعد از خرید دو تا پکیج دیجیت ...

سلام من برای یادگیری حسینی فایننس رو دارم میبینم، نظرتپن درموردشو لطف میکنید بگین

سلام من هیچی از بازار ارز دیجیتال نمی‌دونستم الان تقریبا یک ماهه آموزش از آقای افتخاری گرفتم و نگاه کردم الان چند روزیه که به درآمد رسیدم خداروشکر خوبه درامد  آیدی شو می‌زارم کسی خواست ازشون بگیرین: @shipkit

هم تلگرام هم ایتا هم روبیکا دارن

من خودم   حضوری رفتم آموزشگاه کانون بورس 

در فضای مجازی نمیشه اعتماد کرد 

با چهار یا پنج تا دانشجویان ارز دیجیتال کانون بورس تو خود اموزشگاه از نزدیک صحبت کردم 

همشون راضی بودند 

ولی فعلا هزینه کلاس رو ندارم ثبت نام کنم مخصوصا که در سال جدید هم شهریه کلاس هاشون رو گرون کردند

دوستانی که در کامنت های قبلی گفتند کانون بورس بودن میتونم ازتون خواهش کنم اگر فیلمی یا جزوه ای از کلاس های ترید ارز دیجیتال کانون بورس  دارید به من بدید من یک پیش مطالعه ای داشته باشم و بعدا که پولم جور شد کلاس رو با آمادگی برم شرکت کنم ؟ 

من خودم حضوری رفتم آموزشگاه کانون بورس در فضای مجازی نمیشه اعتماد کرد با چهار یا پنج تا دانشجویان ...

سلام شما موفق شدی فیلم از کانون بگیری 

بمنم بدی 

ممنون میشم

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.