2777
2789
عنوان

به کسی چه ربطی داره که کی سز میکنه کی طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 121 پست
متاسفانه دولت باید شرایطی رو فراهم کنه که خودت انتخاب کنی توی همون بیمارستان دولتی سز باشی یا طبیعی ...

اره واقعا

من با زیر میزی دادن ب دکتر تونستم سز بشم ۱۱ تمن پول ازم گرفت

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

من دوست ندارم برش بخورم😐ولی حیفم میاد کلی پول بریزم حلق این بیمارستان خدا نشناس مگه چیکار میکنن که ابن همه پول می‌خوان 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله درسته  به کسی ربطی نداره 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
من دوست ندارم برش بخورم😐ولی حیفم میاد کلی پول بریزم حلق این بیمارستان خدا نشناس مگه چیکار میکنن که ...

راحت تری دیگه 

تحقیق کن تصمیم بگیر درمورد زایمانت

من میگم سز خواهر شوهرم میگه طبیعی ببین کدوم راحتی

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است
ناحق حرف میزنن

چون نظرشون با شما فرق می‌کنه ناحقه؟؟؟؟؟

من تجربه هردوش رو دارم و هزار بار هم که بشه میگم طبیعی یه چیز دیگه است

حالا از نظر شما ناحقه؟؟؟

اگه نظر سنجی میکنید جنبه تون رو ببرید بالا 

در ضمن هرکسی تو یه شرایط جسمی و روحی زایمان می‌کنه و اونی که تجربه کرده رو میگه

الهم عجل لولیک الفرج
خوب گرفته

شما کدوم شهری طرفای شما چند دستمزد میگیرن

راحت تری دیگه تحقیق کن تصمیم بگیر درمورد زایمانتمن میگم سز خواهر شوهرم میگه طبیعی ببین کدوم راحتی

از طبیعی بخاطر برش خوردن بدم میاد 

باز پاره شدن از شکم قابل هضم تره برام مشکل پول زیادشه که حیفیم میاد چرا کم نمیگیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

غرب ایران چند ماه پیش فکر کنم یکی از اقوام گفت ۴۰ تومن بیمارستان خصوصی بود .

اوه خیلی زیاده واقعا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

دلیلش چیه میگی طبیعی؟

با اینکه زایمان سختی داشتم و کلی بخیه خوردم

اما بعد از زایمان راحت‌تری بود

عوارض  و مشکلات کمتری نسبت به سزارین داشتم

الان تقریبا دوسال از سزارینم گزشته اما هنوز با خیلی از مشکلاتش درگیرم.

الهم عجل لولیک الفرج