2777
2789
عنوان

قبولی های کنکور تجربی تشریف میارید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 39 پست
من کنکوری ۹۹ بودمو در واقع ۳ تا کنکور دادمخوشبختانه تاثیر معدل اونموقع مثبت بود..حدود ۷،۸ ماه خوندم ...

برای درس زیست چکار کردین؟ من دیپلم ریاضی دارم. چند ماهه فقط زیست میخونم

تجربی دانشجو پرستاری هستم ورودی امسال 

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برای درس زیست چکار کردین؟ من دیپلم ریاضی دارم. چند ماهه فقط زیست میخونم

درس زیست نیاز داره که با چند منبع پیش بری. اما خیلی جزئی و ریزبینانه.

یعنی از روی یک منبع کاملا بررسی کنی درسنامه و نکات تصویر ها و همچنین تست ها رو و بعد بری سراغ منبع سنگین تر.

حتما باید هر ۳ پایه رو بخونی چون سوالات اکثرا ترکیبیه و نمیشه حذف کرد فصلا رو و حتما مبحث مبحث بخون ن فصل به فصل...

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
درس زیست نیاز داره که با چند منبع پیش بری. اما خیلی جزئی و ریزبینانه.یعنی از روی یک منبع کاملا بررسی ...

خیلی سبز پایه به پایه رو دارم با ایکیو

اما فعلا دهم رو خوندم و نصف یازدهم. هر دو از روی کتاب درسی. خیلی کند هستم. کنارش منبع دیگه هم بخونم همزمان؟ 

روش ها که برای هر کسی متفاوته 

ولی درستش اینه که اول کتاب رو خیلی خوب بخونی

منظورم حفظ تک تک خط های کتاب نیست ؛ یعنی باید از زاویه های مختلف بهش نگاه کنی 

مثلا وقتی میگه : آنزیم هلیکاز دو تا رشته ی DNA رو از هم باز میکنه ... باید سریع با خودت بگی .. چه آنزیم هایی شبیه این داشتیم ؟ اونا چی کار میکردن ؟ تفاوتشون چیه ؟ 

بعد نکاتش رو کنار همون بحثی که داشتی میخوندی بنویسی تا دوباره مرور کنی 

وقتی کل مبحثت رو اینطوری خوندی برو درسنامه ی کتاب کمک آموزشی ( اگه داری اگه نه که جزوه ی استاد هم اوکیه)

رو بخون ؛ نکات اونم پیدا کن و تو کتاب درسی یاد داشت کن

بعد دوباره فصل رو از اول یه دور بخون .. بعدش برو سراغ تست ؛ از تو پاسخنامه ی تست ها هم کلی نکته ی کلیدی میشه در آورد ؛ حواست به اونم باشه

کتابشم من خودم خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم ولی وقتی دیدی مسلط تر شدی و درصد هات بالا رفته مثلا رسیده به 80 اینا دیگه برو آی کیو بگیر 

من اینجوری خوندم نتیجه گرفتم ولی بازم میگم روش ها متفاوته برای هر کس

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

تجربی دانشجو پرستاری هستم ورودی امسال

میشه بپرسم روزی چن ساعت درس میخوندید؟و اینکه ازمون هم میدادید؟

کاش یَکی بی وِم میگوت چِتَه:)...یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

روش ها که برای هر کسی متفاوته ولی درستش اینه که اول کتاب رو خیلی خوب بخونیمنظورم حفظ تک تک خط های کت ...

شما واسه درسی مثل ریاضی و فیزیک چطور می خوندید؟احساس میکنم هرچی تست میزنم هیچ تاثیری تو درصدام نداره

کاش یَکی بی وِم میگوت چِتَه:)...یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

سلام عزیزم دانشجوی پزشکی ام ؛ ورودی 1402هر موقع سوالی داشتی در خدمتم ❤️

عزیزم ممنون که اومدی تاپیکم💚

دختر یکی از آشناها خیلی درسخون و باهوشه ولی شرایط مالی خوبی نداره نمیتونه کتاب تست و کمک آموزشی بخره خیلی ناامیده واقعا حیفه استعدادش حروم شه میخواستم اگه امکانش هست کتاباتو بهش اهدا کنی که ایشالا اونم مثل شما یه رشته ی خوب قبول شه