ریاضی و فیزیک که روششون کاملا با درسایی مثل زیست و شیمی متفاوت بود
من به شخصه برای این درسا زیاد نکته نمی نوشتم مگه اینکه به یه بخش حفظی میرسیدم
اولش که طبق معمول کتاب و جزوه ی معلم رو خوب یاد میگرفتم مخصوصا کتاب!! کتاب خیلی جاها رو همینجوری سرسری گفته رفته ولی اتفاقا اون قسمتا خیلی مهمن مخصوصا شکل ها که مفهومی هستن بعضیاشون ؛ بعضی ها هم باعث میشن بفهمی متن و فرمول چی میگن
بعدش کتاب کمک درسی ؛ درسنامه شو میخوندم و تک تک تمرین هاشو چند بار حل میکردم ؛ آخرشم تست میزدم
ولی فکر کنم مهم ترین نکته ی تست زدنم این بود که به همون یه دونه کتاب راضی نمیشدم... هر چی تست مرتبط از هر جایی میدیدم ، میزدم ؛ نمیدونم از قلمچی ، گاج ، ماز ، گزینه ی ۱ ، کتاب هایی که از کنکوری های سال قبل داشتم .. حتی مورد داشتیم توی روزنامه و مجله هم سوال مرتبط میدیدم حل میکردم 😅
چون اعتقادم اینه که ریاضی و فیزیک یعنی تمرین تمرین تمرین
اینجوری آخرش اینقدر تیپ سوال های مختلف دیده بودم که تقریبا همه ی سوال ها برام عادی بودن
**یه چیز مهم دیگه ؛ مهم نبود از چه منبعی تست میزدم مهم این بود که وقتی یه سوالی رو نمیتونستم حل کنم یا غلط میزدم ، کنارش علامت میزدم که یادم بمونه؛ چند روز بعد دوباره سعی میکردم حلش کنم ؛ اینقدر اینکارو تکرار میکردم تا درست حل کنم ؛ حالا درست حل میکردم میرفتم از همون تیپ سوال ، هر چی پیدا میکردم حل میکردم**