اصن هرموقع با پارتنرم میرم بیرون(جذابه ولی نه اونقد ک همه میخکوبش بشن ) این زنای میانسال انقد نگاش میکنن ک من خیلی حالم بد میشه اصن پارتنرم ب هیچکس نگا نمیکنه مثلا اونبار رفتیم لباس بخریم باهم موقعی من اتاق پرو بودم ولی داشتم از توی آینه میدیدم اونا منو نمیدیدن میخواستم ببینم پارتنرم چیکار میکنه فروشنده هه انقد با پارتنرم لاس میزد عشوه میومد ک پارتنرم بهش اخم کرده بود گفت میشه برید اونور ممکنه خانومم ناراحت بشه بعد امروزم رفتیم بیرون ی زنیکه بیشعور ما نشسته بودیم رو صندلی اومد پیش پارتنرم بخدا با ی ناز و عشوه ای حرف میزد ک اشک تو چشام جمع شده بود میگف میشه کیفمو نگه دارید من برم دستشویی خب بگو نکبت مگ نمیبینی من جفتشم پارتنرمم اخم کرد گف خانوم برو مزاحم نشو زن ول نمیکرد عه وا چرا از ی آقایی مثه شما بعیده ازون موقع تا الان هی دارم گریه میکنم اخه چرا اینجوری شدن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
واقعا از اینکه هم جنس خودشون رو اذیت کنن لدت میبرن
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
نگران نباش خود پسره هم از زن بزرگتر از خودش بدش میاد و رو نمیده
فکر میکنی
اتفاقا الان میگن سن بالا و با تجربه بهتره نیاز ب ناز کشی هم ندارع
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.