2777
2789
عنوان

زنای میانسال جدیدا چقد هول شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 102 پست

گریه میکنی؟ یا من خیلی عجیبم درکتون نمیکنم یا شما که بخاطر نگاه کردن خانوم های تو خیابون گریه میکنید 

من تظاهر کردم که بی مادری درد نداره اما دردش تموم استخون های سینم رو شکست 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔😂اکس منم تحت سرپرستی یکی از همین مامان قندی ها بود انقدر خرجش کردن ک منو ول کرد

خاک تو سرش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
من از زنای میانسال خیلی بیشتر میترسم

زن رفیقش انقد تو زندگی ما بود تا شکایت کردم ازش تصور کن نوه اش پونزده سالش بود بلاکش میکردیم با خط جدید بهش پیام میداد بهش میگفت نگرانم خانومت قرص فشار بهت نده

من خودم شخصا متاهلم هستم اقایون بزرگتر از خودم خیلی بدم میاد خودمو جای پسره گذاشتم شما بگو پولدارتری ...

جدیدا یه درد لاعلاج افتاده به جون بعضی زنا که میخوان با خیلی کوچک تر از خودشون باشن و پسرا هم به خاطر منافعی که داره براشون ،پا میدن 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

بخدا اون زنا خیلی خوشگل بودم و عشوه داشتن من اصن عشوه ندارم میترسم بره سمت اونا

استارتر مرد جذب خوشگلی میشه زن جذب پول ولی اگه ذات داشته باشه نه خوشگلی زنا نه پول مردا هیچ فرد متعهدی رو از راه خودش منحرف نمیکنه

عزیزم مرضم چیه ؟ نمیتونم درد و دلم کنم؟ اجازه نمیدی شما ؟

دور از جونت عزیزم. ناراحت نشو، منظوری نداشتم. خیلی تاپیک های فیک میبینم. حساس نباش، اگه به نامزدت اطمینان داری دیگه گریه نداره. ضعف نشون نده جلوش

وقتی بعضی چیزا که اصلا عرف نبود عادی شد وهمه با این جمله به تو چه به من چه قضاوت ممنوع هر چیزی رو عادی کردن باعث شد تر و خشک بسوزند و امنیت روانی خیلی جاها از بین بره.

وگرنه چرا باید اصلا ایشون کیفش رو بخواد به قریبه بسپره خب با خودش ببره حتما تو دستشویی عمومی یه گیر هست