دختر من بیچاره ب حال مرگ رفت از بس سرفه داشت ی شب کلا نشسته بود و چشاش روهم بود حتی نمیتونس دراز بکشه هنوزم سرفه هاش ادامه داره هلاک شد نصفش هم نمونده اشتهاش هم صفر شده
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
چه داروها و خوارکی بهش دادی؟خداروشکر که خوب شده،بچه من هم ده روزه گرفته اصلا بهتر نمیشه
راستش دکتر گفت این ویروسیه که باید از بدن خارج بشه،شاید بشه سرکوبش کرد تو بدن،ولی دوباره فعالیت میکنه،با بالا اوردن و اسهال خارج میشه،بعد کم کم اشتها و اینا بر میگرده، ولی پسر من سرفه نداشت
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔