2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا ک هیچکدوم هیچ کمکی نمیتونه بکنه 

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
احسااس پوچی غم و نرسیدن بی هدفی

از کارهای کوچک شروع کنید مثلا ۲بار در هفته پیاده روی ۲تا هدیه برای خودتون بعد زیاد به نعمت های خدا فکر کنید مثلا درخت ها رو با جزئیات ببینید این تمرین های کوچک رو انجام بدید بهتر میشید ان شاالله

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

من 6 سال پیش یه گروه هم زدم همه مشکلاشونو میگفتن و اونجا رایگان تحلیل میکردیم ولی بخاطر اینکه لی ن ک گروهو گذاشته بودم نی نی سایت کلا بلاکم کرد قدیمیا ممکنه یادشون باشه

از کارهای کوچک شروع کنید مثلا ۲بار در هفته پیاده روی ۲تا هدیه برای خودتون بعد زیاد به نعمت های خدا ف ...

بیشتر از دو بار در هفته پیاده روی دارم  کاری نیست حالمو خوب کنه

فقط دلم میخواد برم از ایران