2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 37 پست
پس چطوری بعضیا هم آتل بر میدارن انقد قشنگه یا اینستا میبینم حسرت میخورمواقعا به اذیتایی ک شدم نمی ار ...

مردم خیلی حسودن عزی دلم بازیچه حرفاشون نشو راستی اینم بدون طول میکشه تا تو صورتت جا بیفته

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم منم طبیعی عمل کردم ۶ ماهه خیلی راضیم

شما الان کلی ورم داری بزار ورمت بخوابه بعد ببین چه جوری شده دماغت

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

مردم خیلی حسودن عزی دلم بازیچه حرفاشون نشو راستی اینم بدون طول میکشه تا تو صورتت جا بیفته

اره واقعا درسته

در هر صورت حرف میزنن 

میکن زشته باز عمل میکنی هم میکن زشته

متاسفانه ی طوریه ک هر کارم بکنی بازم تو روحیه تاثیر گذاره دیگ

عزیزم منم طبیعی عمل کردم ۶ ماهه خیلی راضیمشما الان کلی ورم داری بزار ورمت بخوابه بعد ببین چه جوری شد ...

عه

منم طبیعی خیلی دوس دارم

ولی الان پشیمون شدم

شاید کم کم بهتر بشه

فانتزی و قوس دار عمل میکردی شبیه نود درصد دخترای عملی میشدی طبیعی همیشه شیک و نچراله

اره واسه همین گفتم طبیعی

فقد قوس دار بینی یکم جمع و جور تر میشه و با میکاپ واقعا خوب میشه

طبیعی من فعلا یکم گندس

اره واقعا درستهدر هر صورت حرف میزنن میکن زشته باز عمل میکنی هم میکن زشتهمتاسفانه ی طوریه ک هر کارم ب ...

جای عمل باید رو اعتماد بنفس کار میکردی 

من خودم بینیم از نیم رخ کشیده هست ولی از رو به رو معمولی و خوبه 

تاحالا تو زندگیم جز دو نفر بد نگفتن و برام نظرشون اهمیت نداره 

تو هم دیگه عمل کردی نمیتونی که برگردی عقب پس به همین قانع باش 

اره واسه همین گفتم طبیعیفقد قوس دار بینی یکم جمع و جور تر میشه و با میکاپ واقعا خوب میشهطبیعی من فعل ...

قوس دار و زیادی کوچیک چهره رو مصنوعی و غیره طبیعی میکنه و شبیه همه

یکم بگذره عاشقش میشی خارجیاهم همشون کارایی زیبایی میکنن اما نچرال و طبیعی فقط برای رفع نقص و بهتر شدن نه شکل هم شدن

کاربری دست دو تا دوسته🤍
جای عمل باید رو اعتماد بنفس کار میکردی من خودم بینیم از نیم رخ کشیده هست ولی از رو به رو معمولی و خو ...

میدونی انقد از بچگی همش مسخرم کردن خیلی اعتماد بنفسمو از دست دادم

هر جا میرفتم میگن بینیت زشته نمیخوای عمل کنی

طوری بود ک دیگ دوس نداشتم جایی برم مهمونی برم

فک میکردم عمل کنم چقد روحیم خوب میشه میرم همه جا

ولی الان بازم خوب نشدم

بغضی موقعها با خودم میگم بازم از اولش ک بهتره و بقول شما قانع باش 

قوس دار و زیادی کوچیک چهره رو مصنوعی و غیره طبیعی میکنه و شبیه همهیکم بگذره عاشقش میشی خارجیاهم همشو ...

اره دقیقا درسته

منم اول میخواستم فقد ایرادات برطرف بشه

اولش میکفتم هم از این وضعیت در بیام حالا هر چی شد😂😂

ادم خیلی حساسیم هستم 

میدونی انقد از بچگی همش مسخرم کردن خیلی اعتماد بنفسمو از دست دادمهر جا میرفتم میگن بینیت زشته نمیخوا ...

دو تا از دوستای منم خیلی از بینیم ایراد میگیرن هی میگن عمل کن

اما تاحالا ندیدم پسری از بینیم ایراد بگیره همه میگن به صورتم میاد

بنظرم عمل بینی زمانی خوبه که مشکل تنفسی داشته باشه طرف 

یا بینیش شکسته باشه وگرنه بینی بزرگ زشت نیست

از این به بعد هرکی خواست راجبت نظر بده بگو یه نگا تو آینه به قیافه خودت کردی که از من ایراد میگیری؟

نزار هرکسی گوه بخوره بخواد ازت ایراد بگیره