2777
2789
عنوان

عجیب ترین اسامی ثبت شده در ثبت احوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1571 بازدید | 106 پست
اینا باز خوب هستن مثلا اسم بابام توزو هست به خدا که شوخی نمیکنم قیمت همسایمونه قدرت مادر شوهرمه مخمر ...

توزو؟؟اسم خودت چیه؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
بدبخت الان صددرصد اسمشو تغییر داده فکر کن یه مرد ۴۰ ساله الان دکترم شده باشه آقای چهل تخم به بخش اور ...

😂😂😂وقتی میخاد زن بگیره فک کن😂زنه ی استرس بدی میگیره شوهرم اقای چهل تخم😂😂😂

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدبخت الان صددرصد اسمشو تغییر داده فکر کن یه مرد ۴۰ ساله الان دکترم شده باشه آقای چهل تخم به بخش اور ...

🤣🤣🤣🤣

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

اینا باز خوب هستن مثلا اسم بابام توزو هست به خدا که شوخی نمیکنم قیمت همسایمونه قدرت مادر شوهرمه مخمر ...

😂😂😂😂

هرکی بِم دِشمون دا ، ۱۰ تا دِشمون اِنوم بِس.هرکی بِم توهین کِرد چول اِکونوم سَرس✌توهین نکنین  🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹🎹

بدبخت هم اسمش فوشه هم فامیلش 🤣🤣🤣

آره🥲بنده خدا بچه هاشون !

به نظرم عوض کردن اسم و فامیلیاشون رو

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
آره🥲بنده خدا بچه هاشون !به نظرم عوض کردن اسم و فامیلیاشون رو

مثلا مدیر میگه اسم بابات چیه من بگم پا پهن 🤣

قطعا عوض میکنن بابا چیه اینا😑

آره آخه خیلی بده 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
مثلا مدیر میگه اسم بابات چیه من بگم پا پهن 🤣

لعنتیییی😂😂😂😂

اره با یه شرت میگم که مسخره نکنید

بگو مسخره نمیکنیم