2777
2789
چطوری رفیق بازه هیزم هست

من با بی محلی آدمش کردم 

اما هیز ورفیق باز نیست شوهرم 

تابگی اهل زن وزندگیه

ازوقتی ازدواج کرده دور هیچ رفیقی نرفته 

حالا دیگه برای تو نمیدانم😬😬😬

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فک کن قهری بعد بیای بگی بیا منو ب..🤣🤣

طرف با کله میاد😅

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

من شوهرم بد از چند روز قهر اومد بغلم کرد با عصبانت گفتم دستت بکش اونور از اون شب بشدت باهام قهر کرد ...

آخ امان از عشوه بی موقع .. هر وقت مرد میاد سمتت برای آشتی قبولش کن حالا نمیخاد یهووویی قربون صدقه اش بشی و گرررم ولی پیش نزن چون کلی با خودش کلنجار رفته و غرورش زیر پا گذاشته اومده اینجوری دفعه بعد مقصر صد درصد هم باشه پیش قدم آشتی نمیشه .. 

نه بابا خرت از پل رد شد دوباره قهر کن😂😂😂😂.بزرگترین اشتباه قهره مگه بچه اید

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان