یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
کاملا بستگی به شوهرت داره شوهر من اگه تو قهر یکم نازشو بکشی یا چراغ سبز نشون بدی هوا برش میداره اخلاقش بدتر میشه هرچی من بیشتر برم تو قیافه دمش میخابه خودش میاد جلو
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
کاملا بستگی به شوهرت داره شوهر من اگه تو قهر یکم نازشو بکشی یا چراغ سبز نشون بدی هوا برش میداره اخلا ...
من شوهرم بد از چند روز قهر اومد بغلم کرد با عصبانت گفتم دستت بکش اونور از اون شب بشدت باهام قهر کرد پشتش کرد گفت دیگه نمیبینی. برام ناز میکنه من برم سمتش