بنظرم برو دوش بگیر وقتی که اون خونست توام اهنگ بزار برا خودت قر بده بخودت ادکلن بزن لباس اگر تاپ شلوارک کوتاه داری بپوش ارایشم نکن فقط یه رژ جیغ بزن ...با همون فرمون قر بده خودتو شاد نشون بده یکمم خونرو جلوش جمو جور کن ... یه خوردنی هم بزار تو تختت فیلم ببین این اگر ب.... باشه میاد
یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
یکم خوددار باشاینکه پیش قدم بشی خیلی خوبه ولی موقع قعر باید نازت کشیده بشهمنتت کشیده بشه زنانگی حفظ ...
وای حق
خیلی خیلی از قهرا رو با رابطه تموم میکنن
اقا داخل رختخواب خوش خوشانشه
روز بعد همون ک بود
این وسط بچه ها هم لطمه میبینن
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
اسی بچه دارین ؟ ببین یهو نرو بگو که میخوام دیوونش کن خودش میاد سمتت یه لباس باز بپوش قشنگ دیوونه بشه بعد دیگ هم آشتی میکنید هم تو به اون چیزی که میخوای میرسی
۱۲ساله دیگه دیره برای خود دار بودن اونم منو فقط برای رابطه میخواد. الانم دیگه برا رابطه هم نمیخواد ی ...
یعنی چی برای رابطه میخوادت؟ دوستت ندارم برات ارزش قائل نیست ب حرفت گوش نمیده تفریح های ک دوستداری رو نمیبرتت یا از کسی ک خوشت نمیاد باهاشون رفت آمد میکنه ؟