2777
2789

دوساله دوستیم مجازی یکی دوبار همو دیدیم چون تبریزه ما تهران 

میخاد برای تولدم تهران بیاد فردا 

بهش گفتم راضی نیستم به خونه میگه کاری نمیکنم فلان 

حالا نمی‌دونم چجوری بپیچونم از طرفیم نمیتونم نه بگم چون دوستش دارم 

قصدمونم ازدواجه عید میاد جلو 

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بازم قبول نکن 

بگو مامانم اجازه نمیده برم بیرون 

یا بگو همون روز خونه خالم قراره تولد بگیرن برام 

اصلا اصلا اصلا قبول نکن 

اگر واقعا قصدش سوپرایزه تولده چرا فقط خونه؟!مثلا کافیشاپ و چمیدونم مکان های تفریحی دیگه نمیشه؟؟؟

بگو میخوام بریم فلان جا برای تولدم خیلی قشنگه برای عکاسی و فلان 

یجوری قانعش کن اصلا اجازه نده راجب خونه حرف بزنه هرچقدرم ادم خوبی باشه و قصدش ازدواج اون یه مرده و غریزه جنسی داره یک درصد فکر کن وسوسه بشه دستت به هیچ جا بند نیس

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

عزیزم حس شیشمی ؟؛

برات حمد خوندم و ده تا صلوات 

لطفاً بهم بگو حس ابوالفضل نسبت بهم چیه ؟!

باهاش ازدواج میکنم ؟!

خصوصیاتش؟

خودم استخدام اون جایی که میخوام میشم در یکی دوسال اینده؟

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

عزیزم حس شیشمی ؟؛برات حمد خوندم و ده تا صلوات لطفاً بهم بگو حس ابوالفضل نسبت بهم چیه ؟!باهاش ازدواج ...

خواهش میکنم بهم ج بده 

از هرکی میپرسم میپیچونه🤍🥺

عزیزم حس شیشمی ؟؛برات حمد خوندم و ده تا صلوات لطفاً بهم بگو حس ابوالفضل نسبت بهم چیه ؟!باهاش ازدواج ...

استخدام میشی ابوالفضلم نه

کاربری دست مهسا و الهه است🌿🫶🏻برای حس شیشم دزخواست دوستی ندید جواب نمیدم

اگه بری باهاش تو خونه دیگه تمومه و بعدش دیگه خواستگاری نمیاد 

چون فکر می‌کنه به درخواست هر پسری میری خونه خالی 

ارزش خودت رو حفظ کن و اجازه نده همچین درخواستی بهت بده 

خط قرمزاتو رو براش مشخص کن

استخدام میشی ابوالفضلم نه

بنظرت چرا نه ؟!🥲💔

خصوصیاتش چیه؟!