2777
2789
عنوان

تشخیص نادرست سونوی انومالی وان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 56 پست
عزیزم برات تکرار نوشته من دیدم 😔😔😔😔بله من رفتم دیدم براتون نوشته ناهنجاری پیشرفته بدین برید از د ...

رفتم بهش گفتم چرا بهم نگفتی که بچم مشکل داره گفت سونوت نشون نداده من با سواد ابتدایی چه میدونستم بخدا به دوتا متخصصم نشون دادم چون طول سرویکسم کم بود وافتادگی رحم داشتم فقط یکیشون گفت پساری بزار اون یکی گفت نه نمیخاد پساری بزاری هیچ کدوم به نا هنجاری جنین اشاره نکردن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفتم بهش گفتم چرا بهم نگفتی که بچم مشکل داره گفت سونوت نشون نداده من با سواد ابتدایی چه میدونستم بخد ...

متاسفم برای ناراحتی و اذیتی که شدین درکتون میکنم و امیدوارم این روزهای تلخ بگذره براتون😔

هرچی آرزوی خوب مال تو 
عزیزم برات تکرار نوشته من دیدم 😔😔😔😔بله من رفتم دیدم براتون نوشته ناهنجاری پیشرفته بدین برید از د ...

سلام شما بلدین نتیجه ازمایش و سونو  رو بخونید منم مال خودمو برات بفرستم؟

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘

ولی با بعضی حرفات موافقم بنظرم سونو خیلی خطا داره ن خود سونو متخصصش بمن نوشته بودن بالای ۴۰ درصد هماتوم چنتا دکتر دارو سقط دادن یجا دگ رفتم سونو گفتن هماتوم نیست و اب دور جنینه ینی در این حد بیسواد فک کن من ب سونوی اول اکتفا میکردم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

سونو انومالی و nt چنده هزینشهفته چند باید انجام بشه

ان تی هفته یازده تا سیزده ۷۰۰

آنومالی هفته شانزده تا قبل پایان هفته هجده ۸۰۰

آزمایش هم دارن هر دو ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
متاسفم برای ناراحتی و اذیتی که شدین درکتون میکنم و امیدوارم این روزهای تلخ بگذره براتون😔

روزام  شب نمیشه شبام صبح نمیشه انگار کش اومدن ،نمیدونم اگه دکتر بهم میگفت میتونستم سقط کنم یانه ولی حق داشتم بدونم نمیدونم متوجه نشدن یا بهم نگفتن 😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی آنومالی زده بیست و چهار هفته دوباره برو باید میرفتی بنظرم

هیچکی بهم نگفت دوباره باید برم وقتی دکترت بهت میگه همه چی خوبه وخاطرتو جمع میکنه چیکار باید بکنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ولی با بعضی حرفات موافقم بنظرم سونو خیلی خطا داره ن خود سونو متخصصش بمن نوشته بودن بالای ۴۰ درصد هما ...

برای هماتوم دکتر داروی سقط نمیده چون یا جذب میشه یا دفع میشه و ممکنه علت تشکیل‌ش در آستانه بودن سقط جنین باشه ..

هرچی آرزوی خوب مال تو 
ان تی هفته یازده تا سیزده ۷۰۰آنومالی هفته شانزده تا قبل پایان هفته هجده ۸۰۰آزمایش هم دارن هر دو ...

پ چرا میگفتن ی سونو داری ک خیلی گرونه؟

چون من بیمه ندارم 

اینا گرونترینشونن؟

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست