2777
2789
عنوان

تشخیص نادرست سونوی انومالی وان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 56 پست
پ چرا میگفتن ی سونو داری ک خیلی گرونه؟چون من بیمه ندارم اینا گرونترینشونن؟

بله اینا هست دو تا مرحله مهمه اگر امکانش بود حتما حتما انجام بدین

تحت پوشش بیمه هم نیست همشون آزاده چون از سیستم سلامت حذف شدن ....

هرچی آرزوی خوب مال تو 
برای هماتوم دکتر داروی سقط نمیده چون یا جذب میشه یا دفع میشه و ممکنه علت تشکیل‌ش در آستانه بودن سقط ...

ن عزیزم من دوتا دکتر بیمارستان رفتم هر دو گفتن 

یکیش گفت بزا برات دارو بنویسم بدون درد بیوفته

یکیشم گفت زعفرون بخور بیوفته تو تاپیکام هست 

صورتمو کامل کندم از ترس و غم وقتی گفتن سقط بعد رفتم یه جا دیگه گفت بابا اب دور جنینه اشتباه تشخیص داده

کلی خانم اونجا بود گفتن برو از اشون شکایت کن ک نرفتم اسمشونو نمیدونستم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی با بعضی حرفات موافقم بنظرم سونو خیلی خطا داره ن خود سونو متخصصش بمن نوشته بودن بالای ۴۰ درصد هما ...

فقط همه چی روباید سپرد به خدا 

گاهی تحت تاثیر دور وبریام وبا عقلم  میگم اگه میموند هم خودش اذیت میشد هم ما ولی دلم این حرفا حالیش نیست وبچمو میخام اصلا تو این روزا حال خوبی ندارم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله اینا هست دو تا مرحله مهمه اگر امکانش بود حتما حتما انجام بدینتحت پوشش بیمه هم نیست همشون آزاده چ ...

فک کردم حدود ۵ میلیون ایناس 

ن اینا رو ک میتونم انجام بدم

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

خوبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هیچکی بهم نگفت دوباره باید برم وقتی دکترت بهت میگه همه چی خوبه وخاطرتو جمع میکنه چیکار باید بکنی

خب پس نگو آن تی آنومالی مقصر بوده 

مقصر دکترت بوده که گفته نرماله درصورتی که سونوت زده غیر طبیعی 

ن عزیزم من دوتا دکتر بیمارستان رفتم هر دو گفتن یکیش گفت بزا برات دارو بنویسم بدون درد بیوفتهیکیشم گف ...

من خودم هماتوم داشتم آخه و چون داشتم سقط میکردم تشکیل شده بود دکتر بهم گفتن هرچند باز دو هفته دارو بهم داد که جذب بشه و شرایط درست بشه که نشد 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
فقط همه چی روباید سپرد به خدا گاهی تحت تاثیر دور وبریام وبا عقلم میگم اگه میموند هم خودش اذیت میشد ...

میدونم عزیزم من یه بچمو تو هفته نهم از دست دادم هنوز ک هنوز افسردگیم کامل خوب نشده چ برسه شما ک ۳۴ هفته بودی فقط باید ب خودت ارامش بدی و توکل بر خدا ک بگذره و ب روزای خوبت برسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس نگو آن تی آنومالی مقصر بوده مقصر دکترت بوده که گفته نرماله درصورتی که سونوت زده غیر طبیعی

من الان متوجه شدم که توی سونو زده که تکرار بشه واینکه به نظرت واقعا نگران کننده نیست که چهارتا دکتر وماما که دوتاشون متخصص زنان زایمانه نتونه این برگه سونو روبخونه?

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب پس نگو آن تی آنومالی مقصر بوده مقصر دکترت بوده که گفته نرماله درصورتی که سونوت زده غیر طبیعی

من همون موقع از دکتر سونوهم سوال کردم بچم همه چیش خوبه گفت بله ولی طول سرویکست کوتاهه بچت سقط میشه هیچ حرفی از تکرار سونو نزد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من الان متوجه شدم که توی سونو زده که تکرار بشه واینکه به نظرت واقعا نگران کننده نیست که چهارتا دکتر ...

خودت ترجمه کردی واضح فارسی نوشته که 

نمی‌دونم اون دکترا چقدر احمق و بیسواد بودن 

کاریه که شده به این فکر کن اگه میموند برا هردوتون خیلی سخت میشد