2777
2789
عنوان

تشخیص نادرست سونوی انومالی وان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 56 پست
من خودم هماتوم داشتم آخه و چون داشتم سقط میکردم تشکیل شده بود دکتر بهم گفتن هرچند باز دو هفته دارو ب ...

میدونم عزیزم منم کلی تحقیق کرده بودم راجب هماتوم اکثرا جذب میشه یا با امپول و شیاف جذبش میکنن من اونموقع هفته ۹ بودم بخدا هرچقد اصرار کردم امپول بدین ندادن گفتن چون بالای ۴۰ درصده سقط کن 

چقد الکی خودم شیاف گذاشتم بعد رفتم یه دکتر دیگه خودش سونو کرد گفت چرا پس من اثری از هماتوم نمیبینم گفتم شاید جذب شده بعد همون نقطه ای ک دورش خط کشیده بودو زوم کرد گفت حتما مایع امنیوتیکو گفته هماتوم خوب شد بند نافو ندید اگر نه میگفت زایده اضافه😂😂😂😂 

خدا ازش نگذره چقد الکی صورتمو کندم بعدم چون شیاف کلی گذاشته بودم دکترم گفت دیگه نباید قطش کنی و بخاطر پروژسترون اضافی علایم چشمی پیدا کردم فقط و فقط بخاطر اشتباه خانم سونو گراف و دکترای بدجنسی ک اماده ب سقط بودن

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خودت ترجمه کردی واضح فارسی نوشته که نمی‌دونم اون دکترا چقدر احمق و بیسواد بودن کاریه که شده به این ف ...

واضح ننوشته بود خانم، من حس کردم تو قسمت غیر طبیعی تیک خورده که دکتر گفت اشتباه متوجه شدی حس میکنم شما میخای بگی من خودم متوجه شدم بچم ناهنجاری داره خودمو زدم به نفهمی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم عزیزم منم کلی تحقیق کرده بودم راجب هماتوم اکثرا جذب میشه یا با امپول و شیاف جذبش میکنن من اون ...

دیگه گذشته خودتون رو ناراحت نکنید و به خودتون استرس ندین ❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چه فایده وقتی سواد خوندنشو ندارم دکتراهم که هیچی

خدافقط بهتون صبر بده من که هفته پایین سقط کردم بعد از سه سال و نیم حالم بده یادم میوفته شما که دیگه آخراش بودین ...

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دیگه گذشته خودتون رو ناراحت نکنید و به خودتون استرس ندین ❤️

ممنونم عزیزم اره خدارو شکر گذشت ولی خب درسی ک گرفتم این بود ب حرف ی دکتر یا تشخیص یه سونوگرافی نباید اکتفا کرد

ان شاالله بزودی شمام اگر اقدامین دامنتون سبز شه و اگر دارین بچه خدا حفظش کنه

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

پس سونو گرافیت درست بوده دکتری که انتخاب کردین احمق بوده

دکتر نه دکترها به خداوندی خدا پیش دوتا متخصص بردم ودوتا ماما حالا ماماهایکیشون مطب داره کلیییی برو وبیا دوتا متخصص ها هم همینطور از یکیشون به چه سختی نوبت گرفتم از قبل ،هیچکدوم کوچکترین اشاره ای نکردن 😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40