از بس گرسنمه بابام ۲ماهه خونست بیشعور عوضی بعد بخاطر اینکه پنیر رو از بی چیزی ۴روزه تموم کردیم (پنیر خامه ای بود) داشت دعوا میکرد الهی بمیره آنقدر بی عرضه است سرکار نمیره یخچالمون هم ۲ماهه خرابه هیچی توش نیست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
واه..چند نفرید؟؟ مگه میشه همش پنیرخورد..کارش چی بوده؟؟چرا کار نمیره.
باور کن تک فرزندم اینجوری بد بختیم خداروشکر یکی دیگه ام نیست مثل من بد بخت سه ما کلا ۳نفریم این اعتیاد داره عوضی خیانت کرده به مامانم تا ۲ساعت پیش خونمون جنگ بود
به مامانت بگو از خونه بکندش بیرون..بعد برید کمیته امداد زیر پوشش..ماهانه بهتون ی مبلغی میده..مراکز خیریه هم مواد غذایی میدن.بالاخره خودتون باید تلاش کنید شکمتونا سیر کنید..
بخدا مامان بیچارم اصلا هیچی نمیخره نه از نظر پوشاک نه خوراک دلم براش میسوزه حیف شد تو این زندگی 😭
بشین قشنگ با مادرت صحبت کن بگو الان دیگه کسی خونه نشین نیست که از آسمون براش بیفته پایین
بلندشو شما هم مثال هزاران خانم دیگه که کار میکنند
کار کن منت جیبتو بکش بخور بپوش بگرد
این شوهر برای تو پشتیبان و تکیه گاه نمیشه
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍