2777
2789

درضمن داشتن بچه تصمیم دونفره اس اگر از قبل همسرتون قبول میکرد کلا نیاری یه حرفه ولی وقتی حرفی نزدی نمیتونی اعتراضی هم کنی. اونم مرد ثمره زندگیشو میخواد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله امسال تو بمیرن نمیدونم کی نسلتون منقرض میشه

همه انتقاد کردن ی مریض مث خودت شایدم کاربری دومته لایکت کرده، بیچاره اون بچه . اتعاقا امثال تو باید بمیرن ک نمیدونن مسئولیت بچه چیه فقط پس میندازن

من مثل شما بودم.

و با وجود اینکه شوهرم دلش بچه میخواست ۷ سال بچه نیوردم که به قول شما آزاد باشم و درس بخونم و سرکار برم .

ولی حالا پشیمونم . حس می کنم اشتباه کردم و باید زودتر بچه بیارم 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

بدنیا اومده

مادرای عزیز تفریح ک خوشی همیشه هست ب این فک کنید این قد هستن زن و شوهرایی ک با هزینه سنگین و استرس حسرت ی بچه تو زندگی شون دارن خدا رایگان و بی دردسر داده ب شماها . خیلی خطرناکه این تفکرتون خدایی نکرده ممکنه خدا ببینه این جور ناشکرین با همون بچه امتحان تون کنه بگه بیا اینم همون زندگی ک میخاستی تنها باشی وقتی دیگه تو راهه و یا اومده چراغ زندگی تون شده دیگه فقط شکرگزار باشین .

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....

و منی‌که آرزومه بچه دار شم🥲

منم مثله خودت بودم همش می گفتم فعلا بگردم و...

ولی الان آروزی بچه رو‌دارم همین الانم بعضی وقتا فکرش می‌کنم اگر‌ باردار بشم دیگه نمی تونم بگردم ناراحت میشم ولی بعدش دوباره تصور می کنم تو خونه باهاش بازی کنی ببریش پارک ببریش خربد باهم برید سرسرع بازی تاب بازی گل بازی باهم نقاشی بکشیم وووچقدر کارای دیگه وای خیلییییییی خوووووببببه 😍😍فکر کن براش غذاهای خوشگل درست کنی ،شبا روزا یکی کنارت باشه اصلا همینکه بغلش کنی همینکه گریه کنه بازم شیرینه بی خوابیاش شیرینه

کلااا بچه همه چیزش شیرینع🥺

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
بعد ۷ سال راحت باردار شدی؟ اخه میگن حلوگیری باعث نازایی میشه

جلوگیری با قرص یا جلوگیری طبیعی ؟

لطفا ی صلوات ب نیت صاحب خونه شدن همه مستاجرا. ما هم صاحب خونه بشیم الهی نگاهی ....
بعد ۷ سال راحت باردار شدی؟ اخه میگن حلوگیری باعث نازایی میشه

آره بابا . بعد پنج ماه اقدام باردار شدم .

همه هی زر میزدن استرس میدادن میگفتن نمیشی دیگه ها.

ولی چرت بود .‌شما بدن و تخمدان هات سالم باشه تا یائسگی میتونی باردار شی 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

میدونم‌چون بچه نمی‌خواستی ناراحتی 

ولی بشین‌تصور‌کن‌بعدش میتونی همین ورزش و‌با بچت بری باهم برید ورزش کنید یه فسقلی وایسه ببینه داری چیکار می کنی و بیاد مثل تو‌ورزش کنه و‌اخرش حرکت و‌اشتباه بزنه😂😂

باهم‌برید خرید ست کنید😍

بعدشم بزید کلییی خوراکی های خوشمزه بخورید😋

درسته بچه داری سخته ولی بخدا نه به ابن سختیه بعضی مادرا میگن اگر حوصله داشته باشی بچه داری خیلیی اسون تر میشه،اگر‌همسرشون کمکشون کنه خیلییی اسونتر میشه و‌زن اذیت نمیشه

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم...